De 9 bästa i test – BDSM piskor

392

En härlig piska att snärta till sin partner med kan bli ett riktigt fräckt tillskott till BDSM-lekarna, och det är definitivt utrustning som är väl värd att ha i ens kollektion till framtida dominanslekar. En BDSM piska kan komma i många olika format, och om man vill kika närmare på några olika varianter kan man klicka på följande länk.

En lista över de olika produkterna som man kan köpa är naturligtvis bra att ha, men hur ska man veta vilken BDSM piska som står ut i mängden? Vilka är de mest högkvalitativa piskorna på marknaden och var får man tag på dem? Detta och mycket mer ska vi besvara i topplistan nedan där vi listar ett antal utmärkta BDSM piskor som man inte vill missa.

TESTVINNARE – Obaie Ridpiska

obaie ridepisk

Se priset här

Piskor används flitigt av paren som älskar pirrande smärta, och inte finns det något bättre val av BDSM piska än den äkta testvinnaren Obaie Ridpiska. Den här leksaken sätter sprätt på tillvaron och förbättrar dominanslekarna till ett förvånansvärt billigt pris. Dra nytta av piskan för att snärta till partnern under parlekarna i sovrummet – och inte får vi heller glömma att nämna hur effektiv leksaken är till just pony play.

Denne BDSM piska kommer i en snygg svart design i materialet PU. Den blir ett ypperligt val både för nybörjare som nyligen har bestämt sig för att testa på BDSM samt för de som är lite mer erfarna inom dessa typer av lekar. Obaie ridpiska har en total längd på 54 cm där handtaget är hela 16 cm långt för bästa möjliga grepp. På tal om grepp kommer den här leksaken även med att anti-slip mönster på handtaget samt ett band som man kan fästa runt handen för att inte tappa tag om piskan oavsett hur vilda lekarna än blir. Bättre än så kan det knappast bli, och inte förväntar man sig någonting mindre från en testvinnare.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Perfekt till BDSM och pony play
 • Handtag med anti-slip

Nackdelar:

 • Lite för harmlös om man är intresserad av SM

TILL NYBÖRJAREN – Riding Crop

riding crop

Se priset här

Här kommer en lite dyrare variant av BDSM piska, men man förstår snabbt varför när man ser hur hög standard den här leksaken håller. Riding Crop är tillverkad av satin och läder för bästa möjliga utseende och känsla. Tack vare gummihandtaget ligger leksaken även mycket bekvämt i ens hand, redo för att snärta till partnern på precis rätt sätt. För alla de som älskar BDSM, dominanslekar eller kanske till och med pony play är detta en BDSM piska som man bara måste testa på med sin partner.

För de som har läst boken Fifty Shades of Grey eller möjligtvis sett filmen kommer man utan tvekan att känna igen den här piskan. Få samma känsla och upphetsning som i bokserien genom att dra nytta av Riding Crop. För den över partnerns kropp som kittlande förspel och snärta sedan till när det är dags. Om man vill göra upplevelsen extra fräck kan man introducera ytterligare BDSM utrustning såsom en ögonbindel eller rep för att binda fast ens käraste inför parlekarna.

Fördelar:

 • Mycket högkvalitativa läder- och satinmaterial
 • Handtag av gummi för bekvämt grepp
 • Perfekt till BDSM, dominanslekar och pony play

Nackdelar:

 • En aning dyrt

DEN BILLIGA – Sex & Mischief Kort Ridpiska

sex mischief kort ride pisk

Se priset här

Föredrar man en BDSM piska i litet format? Då har man kommit till den rätta platsen. Sex & Mischief Kort Ridpiska är både billig, ett bra val för nybörjare och liten nog att förvaras utan problem. Piskan blir ett ypperligt val för de som är oerfarna gällande BDSM och vill testa på spanking för första gången utan att det kostar skjortan. Denne BDSM piska ger bra slag som känns utan att det blir för smärtsamt – en ytterligare egenskap som en nybörjare säkerligen uppskattar.

Med en total längd på inte mer än 30,5 cm blir leksaken lätt att hålla i och att snärta med. Den är tillverkad av ABS-plast med vinyl längst ut på delen av piskan som partnern snärtas till med. Dra nytta av Sex & Mischief Kort Ridpiska antingen under pony play, BDSM eller dominanslekar, och om man vill göra lekarna ännu mer spännande kan det vara läge att köpa till bland annat handklovar och en ögonbindel. Ha i åtanke att alltid börja försiktigt när man använder sin BDSM piska så att partnern har tid att vänja sig vid slagen innan de blir för hårda.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare
 • Mycket billigt
 • Kort BDSM piska som är lätt att förvara

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite klen för de erfarna

MEST POPULÄRA – Sensua Suede Whip

sensua suede whip

Se priset här

För en annorlunda typ av BDSM piska jämfört med de tidigare modellerna som vi har talat om kommer här Sensua Suede Whip. Leksaken blir fantastisk som ett sätt att kittla partnern på genom att föra de många stråna över huden för att sedan snärta till partnern när man känner för det. Handtaget på denne BDSM piska är tillverkat av en blandning mellan akrylplast och metall medan stråna eller remmarna som man daskar till sin partner med är framställda i materialet mocka.

Piskan är relativt liten då handtaget inte är särskilt långt, och detta gör både förvaring samt transport mycket enkelt. Som kronan på verket kommer piskan dessutom levererad i en fin ask som leksaken kan läggas i när den inte används. Smidigare än så kan det knappast bli. Ta fram denne BDSM piska när parlekarna ska göras mer spännande, och varför inte blanda in ytterligare BDSM-utrustning för att verkligen ta njutningen till nya höjder? Både rep, handklovar, ögonbindlar, sexiga kostymer och mycket mer kan bli perfekta att använda tillsammans med en BDSM piska som Sensua Suede Whip.

Fördelar:

 • Härliga strån av mocka att snärta till partnern med
 • Lätt att förvara och transportera tack vare den mindre storleken
 • Kraftigt handtag för bra grepp

Nackdelar:

 • En aning dyrt

TILL VARDAGEN – Obaie Advanced Rattan Cane Piska

obaie advanced rattan cane pisk

Se priset här

Obaie Advanced Rattan Cane Piska kan vara lite svidande för nybörjare, men om man är en veteran inom BDSM-området och vill testa på en produkt som utan tvekan kan bjuda på hårda slag är det denne BDSM piska som gäller. Leksaken delar ut slag som både låter och känns ganska rejält samtidigt som utseendet är ganska unikt. Piskan är nämligen rak och lång, vilket gör att den påminner om ett trollspö eller en rak käpp.

De tre materialen som man kan förvänta sig att få ta del av när man beställer denne BDSM piska är trä, PU-beläggning samt PVC. Piskan är hela 60 cm lång där handtaget har en längd på 14,5 cm. Det man bör tänka på är att Obaie Advanced Rattan Cane Piska såsom namnet antyder är en avancerad piska som kräver precision för att träffa rätt, så om man inte är erfaren inom dessa typer av lekar kan det istället rekommenderas att satsa på en paddel som träffar ett större område.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Riktigt fräck med hårda slag för de erfarna
 • Perfekt till hardcore dominanslekar

Nackdelar:

 • Svider ganska mycket och är därför inte optimal för nybörjare

DEN FRÄCKA – Scandal Feather Crop Piska

scandal feather crop pisk

Se priset här

Vad sägs om en två-i-ett leksak? Scandal Feather Crop Piska är en BDSM piska som har en läcker fjäderboll på ena sidan samt en ridpiska på andra sidan. Resultatet blir en leksak med flera valmöjligheter, så det är upp till en själv vilken sida man vill använda. Varför inte börja förspelet med att sakta föra fjädersidan över partnerns kropp som kittlande njutningen för att sedan gå vidare till rappa slag med pisksidan.

För de som älskar BDSM-lekar som involverar kittlande mot den undergivnas vilja kan man välja att inhandla rep, binda fast partnern och sedan dra nytta av fjädern för att kittla honom eller henne över hela kroppen. Vad man än väljer att använda denne BDSM piska till kan man vara säker på att njutningen blir enorm, så satsa på Scandal Feather Crop Piska för en riktigt billig piska som passar både nybörjarna och veteranerna. Denne BDSM piska är tillverkad av plast med fjädrar på ena sidan.

Fördelar:

 • Rimligt pris
 • Skönt kittlande fjäder som pryder toppen
 • Välj att använda ridpiskan eller fjädern

Nackdelar:

 • Lite svårt att få grepp om leksaken utan ett ordentligt handtag

DEN LYXIGA – Obaie Advanced Spanking Paddle

passkey obaie advanced spanking paddle

Se priset här

En BDSM piska kan ge härliga slag, men om man vill kunna smiska sin partner över en större yta kan det vara en paddel som man vill kika närmare på. Obaie Advanced Spanking Paddle är en lång paddel på hela 48 cm i längd med en bredd på 5 cm där leksaken är som bredast. För en härligt smärtsam känsla när paddeln träffar en är just den här leksaken tillverkad av högkvalitativt PU-läder.

Obaie Advanced Spanking Paddle har många fördelar, särskilt när det kommer till hur enkel den är att använda för nybörjare. Både när den flyger genom luften och när den träffar huden kan man förvänta sig ett upphetsande ljud som ens partner utan tvekan kommer att gå igång på. Även om man inte slår särskilt hårt kommer man att kunna höra ljuden, och detta är sannerligen ett plus för nybörjarna som vill ta det lite nättare. Utöver det här så är det lätt att kontrollera paddeln, och tack vare dess storlek når man partnerns alla kroppsdelar för njutning som passar ens individuella önskemål.

Fördelar:

 • Bra val till både nybörjare och de mer erfarna
 • Tillverkad av högkvalitativt PU-läder
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Lite för lång för diskret transport

TILL DEN ERFARNE – Strict Leather Tjurpiska 122 cm

ad102 xr strict leather tyrepisk

Se priset här

Nästsist på listan har vi en riktigt fräck och djurisk BDSM piska som kommer att bjuda på smärtsamma slag för de som är mycket erfarna inom BDSM-lekar. Strict Leather Tjurpiska 122 cm är en högkvalitativ piska som är gjord av läder för att möjliggöra hårda slag, och tack vare hur flexibel den här piskan är gäller det att man har precision för att verkligen pricka rätt. För detta skäl bör man inte satsa på Strict Leather Tjurpiska om man är en nybörjare inom BDSM då det krävs viss finess.

Denne BDSM piska är hela 122 cm lång, och man har därför mycket att jobba med. Trots storleken är piskan dock enkel att förvara tack vare hur böjbar den är. Med ett slag från Strict Leather Tjurpiska kommer det verkligen att bränna i huden, så om du har en förkärlek till SM blir just den här piskan ett bra val för dig. Med en rem längst ner vid handtaget kan man fästa piskan runt handleden för ett bättre grepp så att man aldrig tappar sin BDSM piska under de mer vilda lekarna.

Fördelar:

 • Tillverkad av högkvalitativt läder
 • Perfekt val för SM-utövare
 • Lång och flexibel piska så att man har mer att jobba med

Nackdelar:

 • Mycket dyr

NYHET – Obaie Spanking Paddle i Konstläder

obaie immiteret læder spanking paddle

Se priset här

Sist men inte minst ska vi kika på en ytterligare paddel. Obaie Spanking Paddle är tillverkad av konstläder och säljs till ett mycket billigt pris. Produkten är perfekt för nybörjare då paddeln täcker en större yta och därför inte kräver någon perfekt precision. Paddeln är stor nog att bjuda på härlig smisk, men ändå liten nog för att förvaras utan att ta upp något större utrymme i hemmet.

Obaie Spanking Paddle i Konstläder har en längd på 32 cm samt en bredd på 6,5 cm där den är som bredast. För ett bra grepp om handtaget finns det en rem som man kan sätta runt handleden. Dra nytta av den här mycket billiga och högkvalitativa paddeln när man vill njuta av extra härliga BDSM-sessioner – och kanske satsar man till och med på mer BDSM-utrustning såsom en ögonbindel för att göra stunderna med partnern riktigt spännande.

Fördelar:

 • Perfekt till nybörjare, men också passande till veteranerna
 • Tillverkad av härligt konstläder
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Ger inte lika hårda slag som en piska

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här