Har du gått i tankar om att prova BDSM men vet inte hur ni ska gå igång.

BDSM för nybörjare kan verka väldigt svårt då det finns så många olika vägar att gå och så många möjligheter att testa.

Vi har därför samlat några produkter som är perfekta för dig som är ny och även en steg för steg guide till BDSM för nybörjare.

Love mask

love mask

Se priset här

 • Svart
 • Bekväm
 • Till BDSM lekar eller som sovmask

Denna mask är perfekt för er som vill prova lite kinky lek i sängen och berövas ett av era sinnen. Masken är svart och den är otroligt bekväm och upplagd till BDSM för nybörjare.

Bandet är elastiskt vilket gör att masken passar de flesta. Om du inte riktigt är redo att använda den till en härlig sexlek kan den istället användas som sovmask. Eller varför inte båda?


Bröstklämmor med kedja

Bröstklämmor med kedja

Se priset här

 • Ökad känsla
 • Snygg design
 • Metall-och gummimaterial

Bröstklämmor låter kanske inte som BDSM för nybörjare men det kan faktisk vara en härlig addition till vanligt ”vanilla” sex också. Denna modell är väldigt klassisk och kedjan hjälper med att ge tyngd åt klämmorna som bidrager till ökad stimulans.

Klämmorna har små skruvar så att du enkelt kan reglera hur hårt de ska sitta. Det är en smaksak så du avgör vad som känns bäst för dig. Produkten hjälper till med att samla blod i dina bröstvårtor detta ökar känsligheten och därmed njutningen. Kedjan har en längd på 40 cm.


Obaie Bondagerep 10 m

Obaie Bondagerep 10 m

Se priset här

 • Mjukt
 • Slitstarkt
 • Snygg design

Detta rep är ett must när det kommer till BDSM för nybörjare. Låt din partner binda dig i någon härlig ställning och njut av rollen som underkastad. Obaie Bondagerep är otroligt mjukt så det kommer inte lämna några märken eller skada din hud på något sätt.

Längden på 10 meter gör det lätt att bindas i alla möjliga ställningar och ni kommer garanterat ha en fräck stund. Det hyllas av kunderna både för priset och kvaliteten.


Obaie Silikongag i Konstläder

Obaie Silikongag i Konstläder

Se priset här

 • Bekväm
 • Snygg
 • Justerbar

Med denna gagball kommer ni garanterat uppleva ett hett BDSM äventyr. Den är gjord i härligt mjuk silikon så den gör inte ont när du har den i munnen. Den är gjord i konstläder vilket ger den en exklusiv och snygg look.

Banden är justerbara så den passar de flesta storlekar. En gagball förhindrar dig från att tala, så du bara kan lyssna och lyda den dominanta. Det är en riktig klassiker i BDSM världen och ett köp ni inte kommer ångra när ni är igång med ert fräcka rollspel.

Det är en kundfavorit där kunderna både älskar mjukheten och storleken på produkten.


Obaie Handbojor i Metall

Obaie Handbojor i Metall

Se priset här

 • Trygga
 • Härlig metall
 • Kundfavorit

Dessa läckra handbojor i metall ger er fräcka lek det där lilla extra. Metallen känns kylig och härlig mot din hud. De är perfekta för fixering när du ska ta kontrollen över din partner i bondage.

Den här modellen kommer med två nycklar och har en säkerhetsanordning så ni kan känna er lugna även om nycklarna skulle tappas bort. Välj om din partner ska spännas fast i båda händerna eller om en av klovarna ska placeras runt vristen och den andra vi ett objekt så hen inte kan ta sig någonstans.

Kunderna tycker att de är otroligt prisvärda och vi håller med.


FF First Time Flogger

FF First Time Flogger

Se priset här

 • Prisvärd
 • För nybörjare
 • Mjuk

Denna flogger är perfekt för dig som är ny till att piska eller piskas och den är dessutom väldigt prisvärd. Den har en snygg svart design och är tillverkad i ett bra PVC material.

En flogger är perfekt för att reta din partner med kittlande smekningar och ge lite smisk när din underkastade varit olydig. Det är en produkt som passar BDSM för nybörjare då den kan vara mjuk och förförisk och samtidigt fungera till härlig och hård bestraffning.


8 tips till BDSM för nybörjare

Är du nyfiken på det samtyckande, erotiska maktspelet BDSM men känner dig inte helt redo att investera i en hel källare än? Vi har goda nyheter: Du kan ta in BDSM aktiviteter till ert sexliv utan att betala multum för produkter eller att ha kunskap till tusentals knopar.

Även fast vi lever i ett post-Fifty Shades of Grey värld så är det inget att skämmas över att vara ny till BDSM. Vi måste alla börja någonstans. Det kan vara kul att kika på sexleksaker och olika fräcka produkter men denna typ av maktspel handlar egentligen mest om dig och din partner och alla fräckheter ni ska göra med varandra. Ni behöver inte spendera så mycket pengar. ”BDSM behöver inte kosta pengar, ” säger sex terapeuten Michael Aaron. ”Det mesta handlar om det psykologiska, om du letar efter ett slagspel så tycker många människor att inget slår händerna ändå och att använda dem är gratis. På samma sätt kan olika hushållsartiklar som rep och klädnypor användas i scener och dessa kostar nästan ingenting alls.”

Man brukar kalla det en scen när det fräcka spelet pågår. Från att säkert binda fast din partner till att experimentera med rollspel, här har du 8 sätt du och din partner kan utforska BDSM på redan ikväll.

1.     Prata om era intressen och gränser.

När vi talar om dominans och underkastning i BDSM så pratar vi om ett samtyckande maktspel. Det betyder att även om den underkastade parten är bunden och låter den dominanta partnern bestämma över vad som händer i scenen så har parterna kommit överens om innan vilka regler och villkor som gäller. Faktisk så kan man räkna den underkastade (sub) som den mest dominerande då det är dennes gränser den dominanta hela tiden ska respektera. Före ni kastar er ut i något nytt, sätt er ned och prata om det tillsammans och försäkra er om att båda är med på vad som ska hända. Ni kanske är intresserade av att ha ett säkerhets ord som kan stoppa leken om det är nödvändigt. Att lära dig om dina och din partners turn-ons och gränser är en del av det roliga i BDSM och att diskutera dessa före ni börjar kan fungera som ett slags förspel.

2.     Prova lite dirty talk.

Är du den undergivna som gillar att bli bestraffad? Vill du få höra att du har varit en dålig flicka och att du ska göra vad pappa vill? Be din partner att prata lite dirty. Vem som helst kan engagera sig i lite klassiskt dirty talk som relaterar till BDSM, oavsett om du är dominant, sub eller båda (någon som spelar båda kallas för en switch). Dirty talk tillåter dig att uttrycka dina önskningar. Verbala signaler hjälper dig också med att visualisera heta fantasier. Låt oss säga att du har en fantasi om att bindas fast men just nu vill du bara höra din partner berätta om hur hen ska binda fast dig och samtyckande utnyttja dig. Eller att du vill prova hur det känns att kalla hen för ”Mrs eller sir”. Dirty talk ger dig möjligheten för att utforska fantasier innan du fysiskt provar dem.

3.     Prova en ögonbindel

Att addera någon som tillfälligt berövar ett av dina sinnen är ett enkelt och kittlande sätt att uppbygga en spänning. När du tillfälligt får ett av dina sinnen berövade som kan du märka dina andra sinnen mer. Om du till exempel använder dig av en ögonbindel och därmed inte kan se, så kan en viskning i ditt öra eller smaken av din partners mun kännas mer intensiv och spännande.

Om du vill köpa en ögonbindel kan du med fördel börja med en i silke som känns bekväm mot din hud. Du kan också använda en sovmask eller bara silkesbandet från en morgonrock. Beroende på vilken roll du spelar så ska antingen du eller din partner ta på ögonbindeln. När ögonbindel är på kan den part som inte har den på att reta bäraren och lämna hen undrande om vad som kommer ske härnäst. Viska något i din partners öra, kyss hen över hela kroppen eller kittla de erogena zonerna med en fjäder.

4.     Utforska orgasmkontroll.

Orgasm kontroll kallas ibland för ”edging” speciellt när det utförs mot en penisbärare. Detta involverar att du nästan tar någon till orgasm och helt plötsligt stoppar stimuleringen. Det kan repeteras flera gånger om det önskas. Om du är ny till orgasmkontroll, vet du kanske redan att försenat klimax ofta leder till en större belöning i slutändan. Ni behöver inte ha en speciell rutin för orgasmkontroll. Om du är sub kan du bara slappna av och lämna över din orgasm i den dominantas händer. Låt dem använda deras mun eller en sexleksak för att få dig jättenära klimax och stoppa precis innan. När du inte kan vänta längre låt hen hjälpa dig över mållinjen och upplev den mest intensiva orgasm du haft på länge.

5.     Köp ett massageljus

Stearinljus är användbara för mer än att skapa en mysig atmosfär. De kan också användas för temperaturlekar eller att använda varmt och kallt för att skapa sexuell upphetsning under den sexuella leken. (Den här tekniken kan användas i både ”normalt” sex och i BDSM.)

Med ljus kan du till exempel få din partner att droppa hett vax på din kropp men ni kan inte använda vilket ljus som helst från matbutiken. Det vaxet är nämligen oftast alldeles för varmt. Använd istället specifika massage eller sex ljus. Dessa sex specifika ljus brinner på en lägre temperatur än de flesta andra vanliga ljus och smälter ofta till att bli lyxiga oljor som kan användas för en erotisk massage. Eftersom rollspel är en rolig del av BDSM så kan ni tillexempel ha ett rollspel med en massör och en klient – givetvis med ett happy ending på slutet om ni vill.

6.     Lär er om rep och knopar.

Mycket av BDSM handlar om att binda fast sin partner. Efter ni har diskuterat vad som är okej och inte i er BDSM scen så kan ni börja försöka. Det finns många bra böcker som kan hjälpa er med knyt tekniker men du behöver inte vara så avancerad. Ni ska bara vara säkra på att ni kan knyta upp knuten när leken är överstökad. Du kan köpa speciellt bondage rep eller använda en scarf eller något liknande. Ett tips är att lägga det material du använder platt mot huden så att det inte trasslar sig och avbryter blodcirkulationen.

7.     Ta på ett par handbojor.

Handbojor är ett annat välanvänt verktyg i BDSM för att återhålla någon och de brukar vara väldigt användarvänliga. Rep har den fördelen att de är väldigt mångsidiga men med handbojor behöver du inte lära dig eller vara bra på knytteknik. Handbojor kan användas till att säkra att en sub inte kan röra sig själv och de är bra för att experimentera med orgasmkontroll. Till nybörjare för BDSM kan vi rekommendera ett mjukare par bojor.

8.     Klä ut er.

Rollspel kan hjälpa er att komma i fräckt humör när ni tar rollerna med maktdynamik som till exempel chef och sekreterare eller professor och studerande. Att klä ut er är en kreativ och frigörande väg till att utforska dolda önskemål, det kan också hjälpa med nervositet över att ta rollen som sub eller dominant.

Det kan vara så enkelt som att du hittar något du har där hemma som en slips eller en rutig kjol men det finns också budget kostymer online. Vill du kanske vara patienten som frågar den heta doktorn om en orgasmbehandling? Kostymer kan hjälpa med att få rollerna som underkastad och dominant på plats till er scen. Kanske slutar det bara med vanlig sexlek men vem gillar inte en ursäkt till att klä ut sig som vuxen?

Det här är perfekta saker att tänka på för dig som är ny till BDSM världen och som du kan se behöver det inte vara så komplicerat. Du behöver inte heller spendera en massa pengar på dyra produkter utan i början kan ni använda det ni har hemma eller köpa en billig utgåva. Det viktigaste i starten är att ni pratar om det och att ni litar på varandra. Just med BDSM är det bra att ta det lugnt i början och se hur den fräcka leken utvecklar sig. Starta er BDSM resa redan idag och få ett helt fantastiskt, kittlande sexliv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här