Bathmate är ett märke av penispumpar, penisringar och liknande sexprodukter som ger en möjligheten att förbättra upplevelserna i sovrummet vare sig det är tal kring onani eller samlag.

Med exempelvis en penispump vid ens sida förstorar man sin erektion tillfälligt och gör den kraftigare, vilket blir perfekt för de som har problem att hålla ståndet uppe eller helt enkelt för de som vill ge sin käraste en överraskning i sovrummet.

Bathmate-produkter finns det många av, och därför ska vi nedan gå igenom de bästa av de bästa så att man lättare ska kunna hitta den mest effektiva produkten.

Fortsätt att läsa för att hitta den perfekta penispumpen eller penisringen för ens individuella behov och budget. Bathmate har någonting för alla!

TESTVINNARE – Bathmate Hydromax9 Penispump

bathmate hydromax7 penispumpe

Se priset här

Bathmate Hydromax9 är en penispump som kan fås i tre härliga färger, och med denne produkt kan njuta av en förstärkt och större erektion var som helst och när som helst. Tack vare måtten på cylindern kan man se sin penis växa inom penispumpen medan man använder den. Resultaten är tillfälliga, men Bathmate Hydromax9 Penispump blir perfekt att använda innan samlag, förspel eller en onanisession på egen hand. Ha i åtanke att just denne penispump drar nytta av vatten för att se till så att man får den önskade effekten, så för detta skäl är produkten fullständigt vattentät och bör användas i badet.

Materialen som den här Bathmate penispumpen är tillverkad av är polykarbonat och plast. Den är ftalatfri, har en längd på 29,2 cm invändigt, en diameter på 6,2 cm invändigt samt en omkrets på 20,2 cm invändigt. Efter användning får man omedelbart en kraftigare och mer långvarig erektion för att verkligen kunna imponera i sovrummet.

Fördelar:

 • Mycket effektiv penispump
 • Följ resultatet med hjälp av måtten på cylindern
 • Ett flertal färger att välja mellan

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Bathmate Vibe Eight Dubbel Penisring

bathmate vibe eight penisring

Se priset här

För en imponerande penisring kommer här Bathmate Vibe Eight Dubbel Penisring som hjälper ens erektion att hålla längre samtidigt som den blir mer kraftig. Resultatet blir en förbättrad upplevelse vid förspel, samlag och onanisessioner, allt till ett ganska lågt pris. Just denne Bathmate penisring kommer som sagt i form av dubbla penisringar, och man kan därför fästa en av ringarna runt penisroten medan den andra fästs över ens pung. Utan några särskilt avancerade funktioner är det lätt som en plätt för nybörjare att ta del av dessa Bathmate penisringar, så tveka inte att kika närmare på den prisvärda produkten.

Kan det bli bättre än så? Jodå, för det ingår även en liten vibrator som kommer utrustad med tre olika vibrationsnivåer att välja mellan. Detta förser en själv samt ens käraste med extra njutning i sovrummet som man inte vill gå miste om. Allt man behöver göra är att fästa vibratorn mellan de två ringarna för att börja stimuleras av de fantastiska vibrationerna. Batterier är inget som man behöver oroa sig för då denne Bathmate produkt kommer med en USB-kabel för att man återigen ska kunna ladda upp vibratorn efter användning. Även en händig förvaringspåse ingår för enkel förvaring när penisringen inte dras nytta av.

Fördelar:

 • Penisringar för en kraftigare och mer långvarig erektion
 • Vibrator ingår
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

 

DEN BILLIGA – Bathmate Hydro7 Penispump

bathmate hydro7

Se priset här

Med Bathmate Hydro7 Penispump behöver man aldrig vara rädd för att underprestera i sovrummet. Denne högkvalitativa penispump ser till så att ens stånd inte endast varar längre, utan även blir mer kraftigt och känsligt vid beröring. Detta kan vara en stor fördel vid samlag, men även under förspel och onani. Med måtten på cylindern kan man dessutom se ens kön växa vid användning av denne Bathmate penispump. Välj mellan färgerna blå, röd eller klar för att få den varianten av penispumpen som passar en som allra bäst. Vissa penispumpar drar man nytta av utan vatten, men Bathmate Hydro7 Penispump används i vatten och tillåter därför produkten att skapa ett större vakuum för en bättre effekt.

Bathmate Hydro7 Penispump är tillverkad av polykarbonat samt gummi och passar på de penisstorlekarna som är max 19 cm i längd med en diameter på max 5 cm. Produkten har en längd på 24,8 cm invändigt, en diameter på 5,7 cm invändigt samt en omkrets på 17,9 cm invändigt. Använd Bathmate Hydro7 Penispump för att redan idag förstora ens stånd tillfälligt för en bättre upplevelse vid onani, förspel och samlag.

Fördelar:

 • Effektiv penispump för tillfällig penisförstoring
 • Mycket prisvärd
 • Kommer i flera olika färger att välja mellan

Nackdelar:

 • Kan kännas bökigt att behöva använda produkten i vatten

 

 

MEST POPULÄRA – Bathmate Hydromax7 Penispump

bathmate hydromax7 wide boy

Se priset här

Bathmate Hydromax7 Penispump är den mycket populära penispumpen som kan se till så att ens erektion tillfälligt blir fylligare och mer långvarig för stunderna då man vill överraska sin partner i sovrummet. Produkten är perfekt att använda precis innan en onanisession, förspel eller samlag vid de tidpunkterna då man vill imponera på sin käraste lite extra. För att följa förstoringen finns det mått utskrivna på cylindern, och med tre olika färger kan man välja just den penispumpen som passar en helt perfekt. Bathmate Hydromax7 Penispump drar man nytta av i vatten för att skapa ett extra kraftigt vakuum och på så vis få ett så uppskattat resultat som möjligt.

Penispumpen är ftalatfri och som man säkerligen förväntar sig är den även vattentät. Produkten kan användas till penisstorlekar upp till 19 cm i längd med en diameter på upp till 5 cm. Gällande pumpens storlek har den en längd på 24,8 cm invändigt, en diameter på 5,7 cm invändigt samt en omkrets på 17,9 cm invändigt.

Fördelar:

 • Tre olika färger att välja mellan
 • Mycket effektiv för de som vill förstora sin penis tillfälligt
 • Har mått på cylindern så att man kan följa förstoringen

Nackdelar:

 • Kan kännas bökigt att behöva använda produkten i vatten

 

 

TILL VARDAGEN – Bathmate Hydromax5

bathmate hydromax 5 bla 2000x2000

Se priset här

För snäppet mindre penisstorlekar än de ovannämnda produkterna kommer här Bathmate Hydromax5. Denne Bath mate produkt är till för att passa penisstorlekar på som mest 12,5 cm i längd, och penispumpen har möjligheten att förlänga ens penis med så mycket som 4 cm. Vitsen med att använda Bathmate Hydromax5 är att både förlänga, förstärka och göra ens erektion mer långvarig samt mer känslig vid beröring. Resultatet blir en upplevelse utöver det vanliga för par som vill njuta av förspel och samlag eller för de som vill njuta av en onanistund på egen hand.

Bathmate Hydromax5 är framtagen för att dras nytta av i vatten, vilket betyder att man måste befinna sig i antingen badet eller i duschen för att kunna få det efterlängtade resultatet. Den stora fördelen med dessa typer av penispumpar är att vattnet ser till att skapa ett starkare vakuum, vilket kan leda till mycket bättre resultat än om man använder en vanlig handpump. Mer specifikt talar vi om ett vakuum som är upp till 35 % starkare. Sist men inte minst finns mått på cylindern så att man kan följa resultatet medan man använder penispumpen.

Fördelar:

 • Effektiv för en hårdare och starkare erektion
 • Enkel att dras nytta av för både nybörjare och veteraner
 • Flera färger som man kan välja mellan

Nackdelar:

 • Kan kännas bökigt att behöva använda produkten i vatten

 

 

DEN FRÄCKA – Bathmate Hydroxtreme7

bathmate hydroxtreme 11 2000x2000

Se priset här

Bathmate Hydroxtreme7 är en mycket kraftfull penispump som levereras med en rad andra tillbehör vid beställning. Utöver pumpen får man dessutom en handpump som är fäst till en slang, en duschrem, en komfortring, en penismätare, en rengöringssvamp, en handduk, ett Hydromax glidmedel tillsammans med en händig förvaringslåda som man kan lägga pumpen och tillbehören i när de inte används. Med andra ord blir förvaring och transport därför inga som helst problem, och man tar lätt med sig sin Bathmate Hydroxtreme7 Penispump om man exempelvis ska ut och resa.

Bathmate Hydroxtreme7 ser till så att ens penis förlängs och förstärks under en viss tid så att man hinner njuta av en härlig onanistund, parlekar tillsammans med ens käraste eller samlag. Det blir en fantastisk gåva att överraska sin partner i sovrummet med resultatet av att använda den högkvalitativa penispumpen. Varför ska man då välja just Bathmate Hydroxtreme7? Jo, den nya handpumpen gör just denne penispump mycket enkel att använda samt mer bekväm än vissa andra varianter. För de som vill testa på Bathmate Hydroxtreme7 redan idag kan det vara bra att veta hur den passar penisstorlekar på som mest 18 cm i längd samt 5 cm i diameter.

Fördelar:

 • En stor mängd tillbehör ingår i paketet
 • Mycket effektiv pump för tillfällig förlängning av ens penis
 • Mått på cylindern för att följa resultaten

Nackdelar:

 • Mycket dyr

 

 

DEN LYXIGA – Bathmate Hydroxtreme 11

bathmate hydroxtreme 11 2000x2000

Se priset här

Bathmate Hydroxtreme 11 Penispump blir det rätta valet för de med en penisstorlek på max 28 cm i längd samt 5,1 cm i diameter. Den blir mer andra ord perfekt för de med en lite större penisstorlek som eftersöker en produkt som förser en med ett större och mer långvarigt stånd. Bathmate Hydroxtreme 11 kommer utrustad med en handpump som ser till så att resultatet blir bättre än någonsin samtidigt som produkten blir mycket enkel att använda.

Bathmate Hydroxetreme 11 har en lång rad tillbehör som ingår i paketet när man köper produkten. Dessa är såsom följande: Glidmedel, en handduk, en duschrem, en komfortring, handpumpen tillsammans med en slang samt slutligen en snygg förvaringslåda att lägga penispumpen i när den inte används. Tack vare förvaringslådan kommer det att bli lätt som en plätt att förvara ens penispump, och det är lika lätt att ta med den vid resor utomlands för att alltid ha pumpen redo innan onanisessioner, förspel eller samlag. Kom ihåg att pumpen ska användas i vatten, så man ska antingen stå i duschen eller tappa upp ett bad när det är dags att dra nytta av Bathmate Hydroxtreme 11.

Fördelar:

 • Handpump som gör användning enkel och resultatet bättre
 • Mått på cylindern för att följa förlängningen i realtid
 • Flera medföljande tillbehör

Nackdelar:

 • Mycket dyr

 

 

TILL DEN ERFARNE – Bathmate Hydromax7 Wide Boy

bathmate hydromax9 penispumpe

Se priset här

Här kommer en penispump för de lite bredare varianterna. Bathmate Hydromax7 Wide Boy blir ett perfekt val för penisstorlekar på max 19 cm. Såsom många andra Bathmate produkter ska denne penispump användas i vatten, så det är då läge att antingen tappa upp ett bad eller att ställa sig i duschen. Bathmate Hydromax7 har dessutom mått på cylindern som ser till så att man kan följa förstoringen under användning av produkten.

Vitsen med penispumpen är att förlänga ens penis tillfälligt samtidigt som erektionen blir mer långvarig. Produkten är tillverkad av polykarbonat samt gummi och kan beställas i tre olika färger. Gällande storleken på denne Bathmate produkt ligger måtten på 24,8 cm på längden invändigt, 6,2 cm i diameter invändigt och kommer med en omkrets på 19,5 cm invändigt.

Fördelar:

 • Mycket effektiv för temporär penisförstoring
 • Mått på cylindern för att mäta resultaten i realtid
 • Tre olika färger att välja mellan

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

 

NYHET – Bathmate Vibe Strength Penisring

bathmate vibe strength cock ring

Se priset här

Bathmate Vibe Strength Penisring är den sista produkten på listan, men definitivt en variant som man inte vill missa. Denne penisring ser till så att man får en kraftigare och mer långvarig erektion samtidigt som man kan njuta av vibrationerna från den medföljande vibratorn. Penisringen kan bäras under samlag så att han kan njuta av penisringens effekt samtidigt som både hon och han kan njuta av vibrationerna.

Vibratorn har tre olika vibrationsinställningar och det är därför upp till en själv att välja den som passar som allra bäst. För att man ska slippa tänka på batterier ingår en USB-sladd som tillåter en att enkelt ladda upp vibratorn för användning av penisringen återigen. Ringen är töjbar och passar därför de flesta männen oavsett penisstorlek. Produkten är dessutom mycket prisvärd samt tillverkad av hållbara material. Om man är på jakt efter en produkt som förser en med långvariga och kraftiga erektioner har man sannerligen hittat rätt.

Fördelar:

 • Effektiv penisring för ett kraftigt och långvarigt stånd
 • Ingår vibrator med 3 olika vibrationsinställningar
 • Laddas enkelt upp med USB-sladd

Nackdelar:

 • Kan behöva köpa ett vattenbaserat glidmedel separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här