Par sexleksaker – Bäst i test

929

Alla kan njuta av en härlig sexleksak, det gäller kvinnor, män och par.

Par sexleksaker är utformade för att fokusera på er njutning och göra ert sexliv ännu bättre. Ofta ser vi vuxenleksaker som fokuserar på antingen mannen eller kvinnan men det finns även en mängd produkter som sätter er båda i fokus.

Par sexleksaker låter er uppleva stimulering på helt nya nivåer när ni leker tillsammans och kryddar ert sexliv.

Vi har samlat de bästa par sexleksakerna på marknaden så att ni kan hitta er favorit och komma igång med en riktigt fräck lek.

Testvinnaren: Sinful 10 days Love Challenge Parbox

Sinful 10 days Love Challenge Parbox

Se priset här

 • 10 dagar med fräcka aktiviteter
 • Överraskningar
 • 10 produkter

Detta är som en julkalender som ni får öppna fast det inte är jul. Det är par sexleksaker för 10 dagar så ni får prova något nytt och spännande varje dag.

Det är perfekt som gåva till din partner på en bröllopsdag eller Alla Hjärtans dag eller när du bara känner dig lite extra kinky och vill skämma bort din partner.

Alla produkter kommer med manualer. Ni kan givetvis välja om ni vill öppna en lucka om dagen eller om ni inte kan vänta och öppnar alla på en gång. Vi rekommenderar att du köper vattenbaserat glidmedel före ni öppnar första luckan då de flesta sexleksaker blir bättre med detta.


Den billiga: Nona Couples Vibrator

Nona Couples Vibrator

Se priset här

 • Trippelstimulering
 • Stimulerar båda
 • Prisvärd

Placera denna par sexleksak mellan era kroppar så är det bara att köra. Den stimulerar otroligt nog vagina, klitoris och penis samtidigt. Ni behöver inte använda era händer utan vibratorn sköter sig själv.

En del av vibratorn placeras i din vagina och den andra delen på klitoris. Din g-punkt och klitoris stimuleras då på samma gång. När din partner penetrera dig så stimuleras även hans penis.

Du ändrar enkelt vibrations hastigheter genom en enkel knapptryckning ovanpå produkten. Den är uppladdningsbar så ni slipper krångla med batterier.


Mest populära: Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

 • Kraftfulla vibrationer
 • Kroppsmassage
 • Klitorismassage

Du kanske har hört om magic wand förr? Det är en av marknadens mest kraftfulla par sexleksaker men det är förmodligen inte därför du har hört om den. Du har nog hört namnet från den kända tv-serien Sex and The City. Produkten har funnits betydligt längre än när den blev introducerades i den populära serien. Det är faktiskt en produkt med en otroligt lång historia.

Den är egentligen skapad för kroppsmassage och grundarna säger fortfarande att detta är föremålet. Dock började riktigt många kvinnor redan från att den kom ut använda de kraftfulla vibrationerna mot sin klitoris. I Sex and The City där karaktären Samantha använder produkten för att söva ett barn. Det ska visa hur fantastiskt starka vibrationer produkten har. Efter programmet sändes sålde produkten slut över hela världen.

Vad gör då detta till en par sexleksak? Den är perfekt till en sensuell massage i ert förspel och kommer garanterat få era båda upphetsade.

Anledningen till att den kan ha så otroligt starka vibrationer är för att den placeras i stickkontakten. Det gör även att ni inte ska tänka på att ladda den eller köpa batterier vilket är väldigt praktiskt. Den är gjord i silikon och plast som är lent och skönt mot huden.

Läs hela recensionen här


Till nybörjaren: Galaxy

Galaxy vibrerande ägg

Se priset här

 • Utomhuslekar
 • 30 meters räckvidd
 • Äggvibrator

Det är den perfekta par sexleksaken för er som vill prova lite fräcka utomhuslekar. Du för in ägget i din vagina och ger fjärrkontrollen över till din partner. Ta på er jackorna och gå en promenad på stan. Ni kan vara hela 30 meter ifrån varandra och din partner kan skicka kittlande orgasmer till dig.

Att ta leken med utomhus kan verkligen krydda ert sexliv. Det är dessutom väldigt spännande att inte veta när din partner kommer skicka vibrationer till din g-punkt. Tänk vad fräckt att få en orgasm bland folk.

Vill ni använda den hemma kan den även stimulera andra områden som bröstvårtor, klitoris eller kanske mannens mellangård. Det är en väldigt tyst men kraftfull vibrator. Vill ni inte använda fjärrkontrollen är det också möjligt att byta mellan vibrations inställningar på ägget.


Till den fräcka: Fantasy Swing – Sexgunga

Fantasy Swing - Sexgunga

Se priset här

 • Enkel att sätta upp
 • Flertalet nya ställningar blir möjliga
 • Bekväm

Par sexleksakernas par sexleksak kan man nog kalla sexgungan. Den är gjord i ett mjukt och skönt gummimaterial så att den är skön att leka i. Högst upp på gungan hittar ni kroken som gör det lätt att hänga upp den, under den en fjäder som gör att ni får en gungande rörelse och efter det en metallstång till stabilisering.

Har ni väldigt högt till taket så finns det en kedja ni kan använda som mäter 1 meter. Själva gungan består av nylonremmar som ger er möjligheten för att prova en massa härliga ställningar. De två bredare remmarna är främst till för att stödja din rumpa och rygg. Så finns det även 4 små remmar för ben, fötter, armar och händer. Ni kan justera alla dessa så de passar till er lek.

Sexgungan håller för upp till 180 kg. Ni behöver inte köpa några extra produkter allt som ni ska använda för att sätta upp gungan finns i förpackningen. Den har otroligt bra rekommendationer från kunder som älskar hur många ställningar som blir tillgängliga.


Till den erfarne: Stora Fetishboxen

Stora fetishboxen

Se priset här

 • BDSM kit
 • Prisvärd
 • 8 produkter i en

Här får ni hela 8 spännande par sexleksaker till era fräcka lekar. Tänk att överraska din partner med ett sådant fräckt kit. Boxen innehåller allt ni behöver för ett härligt BDSM äventyr.

Ni får:

 • Hand-och vristfängsel: Dessa sitter ihop med en kedja. De är justerbara och passar därför de flesta. Det mjuka materialet gör dem bra för nybörjare. Men de är också gjorda i ett slitstarkt material som kan användas av er med mer erfarenhet också.
 • Halsband med ett koppel: Ni kan justera längden på kopplet. Halsbandet har en mjuk teddy insida så det känns skönt att bära det.
 • Flogger: Den har ett extra användarvänligt handtag så du inte tappar produkten i era vilda lekar.
 • Ögonbindel: Genom att berövas på ett av dina sinnen förstärks de andra på ett helt otroligt och kraftfullt sätt. Beröring har aldrig känts så härligt som när allt kommer med en extra intensitet och överraskning. Den har ett elastiskt band som gör att den passar nästan alla huvudstorlekar.
 • Gagball: Du förlorar möjligheten för att tala och lämnas åt din partner. Spännet på bollen kan regleras så att den passar väldigt många storlekar.
 • Rep: 5 meter rep i bra kvalitet. Det är perfekt för era härliga bondage lekar.

Nyhet: Sinful Sex Toy Starter Kit

Sinful Sex Toy Starter Kit

Se priset här

 • 5 stjärnor
 • Sex sexleksaker
 • Spännande sätt att krydda ert sexliv

Dessa par sexleksaker passar jättebra för er som är nya till sexleksaker och gärna vill krydda ert sexliv. Alla produkter kommer med en guide så ni kan vara säkra på att ni använder dem rätt.

Det ingår i den spännande lådan:

 • Bulletvibrator: Alla kvinnors favoritprodukt. Den är liten, smidig, kraftfull och diskret. Dock är det en perfekt par sexleksak då den kan användas av båda män och kvinnor. Den har 7 vibrationsmöjligheter. Använd den på pung, klitoris, bröstvårtor och andra erogena zoner.
 • Penisring: Penisringen är den perfekta sexleksaken för par. Den placeras på mannens penisrot där den gör så att hans erektion håller längre och blir mer kraftfull. Så har den små öron som samtidigt kittlar kvinnans klitoris för härlig dubbelstimulering.
 • En analplugg: Prova härlig analstimulering och kombinera denna härliga analplugg med bulletvibratorn för extra stimulering.
 • Dildovibrator: Kan stimulera g-punkt och klitoris med vibrationer i olika styrkor.
 • Ögonbindel: En otroligt enkel men sexig leksak som kan leda till härliga bondage lekar.
 • Glidmedel: Ni får även med en tub glidmedel som gör era sexlekar ännu skönare och mer intima.

Par sexleksakerna har fått 5 stjärnor av köparna som älskar att kvaliteten är så bra och att man får så mycket för ett lågt pris.


Varför ska ni investera i en läcker par sexleksak?

En vanlig fördom om sexleksaker är att de endast är för att göra din onani bättre det vill säga att det är något du använder själv. Oftast tänker vi nog på en kvinna som har en dildo liggande i en av sina byrålådor till när lusten kommer smygande. Men idag finns det faktiskt riktigt många par sexleksaker på marknaden för att ge ert sexliv nytt liv.

Speciellt efter att ni varit tillsammans ett par år kan ert sex bli lite som man säger på engelska ”vanilla”. Ni kanske tar en halvdan omgång en gång varannan vecka när ni båda två är trötta efter arbetet. Det är varken särskilt sexigt, intimt eller romantiskt längre utan bara något som ska avklaras.

Att ha ett aktivt och spännande sexliv kan faktiskt hjälpa er relation på många sätt och föra er närmare varandra. Men vuxenleksaker för par kan mycket mer än det. Vi har därför gjort en lista på de absolut bästa anledningarna till att ni ska bjuda in sexleksaker i era fräcka lekar:

 • Förverkliga era fantasier: De flesta av oss har fantiserat om vilka fräckheter som kan förverkligas i sängkammaren. En vanlig fantasi är något slags rollspel. Det brukar handla om karaktärer från en film eller kanske en professor och en universitetsstuderande. Här finns det inga gränser förutom er egen fantasi och den kan ta er långt och ta ert sexliv till en helt ny nivå. Vid rollspel kan det vara härligt att investera i kostymer eller par sexleksaker för att göra era roller tydligare och leken mer äkta. Om ni någon gång har sett ”Modern Family” så vet ni att huvudkaraktärerna Philp och Clare sysslar en del med detta. Ta inspiration från serier som denna och hitta era favoritscenarion till en riktigt fräck och härlig lek.
 • Krossa fördomarna: Det ligger ett visst stigma omkring sexleksaker att endast ensamma singlar kan använda dem. Nästan som att det är en sorglig produkt. Vi tycker det är dags att krossa alla fördomar och att ni ska fokusera på er njutning och göra ert sex så fantastiskt som det kan vara.
 • Prova nya ställningar: Många av oss håller oss till cirka 5–10 sexpositioner vilket är rätt tråkigt när det finns oändliga möjligheter. Par sexleksaker bjuder in till en uppsjö av nya sexställningar som ni kan prova och ni hittar helt säkert många nya favoriter.
 • Gör ert sex minnesvärt: De flesta gånger ni har sex är säkert inte så minnesvärda, hur många gånger kan du ens komma ihåg? Första gången ni introducerar rep, ögonbindel eller en annan härlig vuxenleksak blir garanterat en ni minns i lång tid framöver. För ännu fler fantastiska stunder och variation kan ett kit med par sexleksaker vara en bra idé. Sex blir aldrig tråkigt igen.
 • Det minskar pressen på er båda: Sex kan ibland komma med viss press och stress för att leverera eller för att få orgasm. Det är en situation där våra osäkerheter kommer fram och vi vill vara så perfekta för vår partner som möjligt. Detta kan ta fokus från både njutning och avslappning. Med en sexleksak tas pressen över från er till produkten. Vuxenleksaker för par är gjorda för optimal njutning så dem kan definitivt hantera den här pressen. Det kan med andra ord ge er en mer avslappnad och njutningsfullstund.
 • Utforska allt som era kroppar har att erbjuda: Med en produkt blir det lättare att gå på upptäcktsfärd och hitta nya erotiska zoner som ni kanske inte ens visste existerade. Det öppnar nya dörrar för helt nya sätt att uppleva och njuta av varandra på.
 • Multipla orgasmer: Detta är kanske något du har hört om förr men aldrig upplevt. Par sexleksaker gör det lättare att få multipla orgasmer då de flesta går på el eller batteri och därför bara kan fortsätta och fortsätta. Dessutom ger de möjligheter för dubbelorgasmer. Genom stimulering av två erotiska punkter samtidigt till exempel penetration (g-punkten) och vibrerande stimulering av klitoris kan du få två orgasmer samtidigt. Detta är nästan omöjligt utan en sexleksak som hjälper er.

Dessa är bara några fördelar ni kan uppleva med hjälp av par sexleksaker. När ni själva har kommit igång kan ni säkert uppleva många, många fler. Kom ihåg att det bara är fantasin som sätter gränser i sovrummet. En sexleksak för par gör också att ni slipper vara kreativa och kan lämna kreativiteten åt tillverkaren. Gör ert sex minnesvärt och fantastiskt med par sexleksaker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här