Onaniägg – Bäst i test

464

Sexleksaker är inte bara för kvinnor. Män kan med fördel använda onaniägg och andra produkter för att uppnå ökad njutning under onani.

Onaniägg är väldigt enkla produkter med stark stimulering. Du kommer bli chockerad över hur mycket njutning som ryms i en så liten förpackning.

Vi har samlat kittlande onaniägg och andra produkter som gör din onani så bra som den kan vara. Hitta din favorit nedan.

En överraskning: Tenga Egg

TENGA EGGs 6-Pack Onani Handjob för Män

Se priset här

 • Smidig
 • Stimulerande
 • Överraskning

Kommer du ihåg hur det var som barn när man köpte ett kinder ägg? Ett ägg som hade allt inklusive en överraskning. Detta ägg kommer också med en överraskning i form av njutning. Onaniäggen är gjorda av ett skönt silikonmaterial och det kan töjas hela 30 cm. Här kan man säga att storleken bedrager lite.

När du beställer detta får du en av deras bästsäljande onaniägg som alla har olika varianter av ett stimulerande mönster inuti. Det uppgraderar verkligen din onani.

Produkten är superenkel att använda. Du öppnar förpackningen och häller glidmedel i ägget och börjar runka. Mönstret kommer ge dig en härlig extra stimulering under tiden.

Tvätta ägget efter användning och låt det torka så du kan använda det igen. Det ingår glidmedel till en gång så vi rekommenderar att du köper hem vattenbaserat glidmedel så du har till flera lekar.


Vågig stimulering: Tenga – Egg Cool Edition

Tenga – Egg Cool Edition

Se priset här

 • Limited edition
 • Passar alla storlekar
 • Töjbar

Ett onaniägg för män som ger dig en härlig vågig stimulering. Eftersom ägget är töjbart kan det användas av alla storlekar. Så oavsett om du har en stor eller liten penis kommer denna sexleksak att förbättra din onani. Alla storlekar betyder helt upp till 30 cm.

Glidmedlets effekt är härligt kylande för extra stimulering. Du kan återanvända ditt ägg så länge du kommer ihåg att tvätta det med sexleksaksrengöring.


Prickig stimulering: Tenga Clicker

Tenga Clicker

Se priset här

 • Prickar som stimulerar
 • Diskret
 • Kan töjas upp till 30 cm

Som med de andra så är även detta onaniägg från Tenga töjbart och passar därför de flesta män. Clicker har ett mönster av prickar som stimulerar dig och gör din onani till en otrolig upplevelse.

Några av kunderna tycker att den liknar en avsugning vilket ju alltid är otroligt härligt. Produkten är otroligt diskret då förpackningen är så liten och smidig.


Skruvad stimulering: Tenga Twister

Tenga Twister

Se priset här

 • Till förspelet
 • Härligt skruvat mönster
 • En gång glidmedel på köpet

Ja, som du kanske har listat ut nu så fungerar dessa onaniägg på samma sätt så om du vill ha en förklaring på hur det ska användas kan du läsa det på den första produkten.

Det som särskiljer Twister är att den har ett skruvat mönster för stimulering inuti. Du kan med fördel använda ägget tillsammans med din partner i förspelet eller krydda din egen onani.


Den populära: Tenga Spinner Masturbator Hexa

Se priset här

 • Simulerar ett handjob
 • Twist rörelse
 • Unik produkt

Produkten kanske ser avancerad ut men den är faktiskt väldigt användarvänlig. Så den passar både nybörjare och erfarna som vill få ett bättre handjob. Du börjar med att hälla glidmedel i produkten. Därefter för du din penis upp och ned inuti den precis som vid en vanlig avrunkning. Samtidigt som du gör detta snurrar produkten och stimulerar dig på ett helt fantastiskt sätt.

Den gör en så kallad twiströrelse och har även en inre struktur som stimulerar. Din onani tas till helt nya höjder. Den är mindre än många andra produkter i samma serie vilket ger dig en tajtare känsla som brukar uppskattas.

Hexa är lätt att rengöra med vanlig sexleksaks rengöring och du får till och med ett torkställ med på köpet.


Den fräcka: Deep Throat Masturbator

Deep Throat Masturbator

Se priset här

 • Simulerar oralsex
 • Verklighetstroget material
 • Användarvänlig

Strukturen inuti produkten med sina upphöjningar och valv ger dig en äkta avsugningskänsla. Du styr själv hur fort eller långsamt stimuleringen sker då produkten styrs av handkraft. Det som är perfekt med att den inte är automatisk är att du själv bestämmer tempo och mönster.

Högst upp på din Deep Throat Masturbator finner du ett hål som du ska hålla över för att justera det vacuum som skapas. Den är gjord i härligt mjukt TPE material som är skönt och skonsamt mot huden.


Den erfarne: Deep Throat Cup

Deep Throat Cup

Se priset här

 • Avsugningskänsla
 • Handkraft
 • Mjukt material

Skaparna av de härliga onaniäggen som vi skrev om tidigare Tenga står även bakom denna härliga produkt. Produkten har en väldigt diskret design så ingen kan ana vilka fräckheter som döljer sig inuti.

Inne i den yttre plastbehållaren hittar du nämligen en sleeve som är gjord i härligt mjukt material. För att den ska vara extra skön är den dränkt i glidmedel så du blir extra stimulerad. Valven och upphöjningarna ger dig en verklig avsugningskänsla.

Hur du väljer att röra den och i vilken hastighet bestämmer du helt själv då produkten fungerar med handkraft. Det betyder att du kan anpassa dina rörelser precis efter ditt eget behov. Du styr vacuumet genom att hålla på hålet i toppen av din Deep Throat Cup.

Den är 15,5 cm lång och 6 cm bred. Vill du ta med den i duschen eller badet är det också en fantastisk möjlighet då produkten är vattentät.


Unisex onaniägg: Tenga – Egg Stepper

Tenga – Egg Stepper

Se priset här

 • Ta med på resan
 • Passar de flesta storlekar
 • Kundfavorit

Så ska vi givetvis ha ett sista onaniägg med då det verkligen är en fantastikprodukt. Många onanileksaker är rätt stora medan ägget är väldigt smidigt och därför perfekt att ha med på resande fot. Semestern är ju till för att njutas så det vore ju dumt att lämna din bästa vän hemma.

Du kan även som kvinna använda onaniägg. Då vänder du den helt enkelt ut och in och trär över din hand. Så tar du på en klick glidmedel och gnider den mot ditt kön.

Äggen är otroligt populära bland kunderna då de är prisvärda och sköna att använda.


Vilka ligger bakom Tenga Eggs?

Tenga som du nu har sett nämnas flertalet gånger ovan och de är ett japanskt sexleksaks företag som är kända för att göra kvalitetsprodukter. Dom är riktiga giganter på sexleksaks marknaden och har både erfarenhet och kunskap som gör dem helt unika.

De säger själva att sexuell njutning är anledningen till att de existerar. Företaget vill att alla ska njuta med hjälp av deras revolutionerade leksaker. Mannen bakom Tenga är utbildad bilmekaniker som valde att ändra spår och 2005 startade han de erkända företaget. Hans mål har alltid varit att revolutionera sexleksaks marknaden och det har han lyckats med.

Den första produkten som de kom ut med var Tenga Cups en som du kan finna bland urvalet ovan. Tenga Cups sålde över en miljon exemplar redan sitt första år på marknaden. Efter den produkten lanserades har företaget expanderat med flertalet produkter som inkluderar bland annat onaniägg och vibratorer.

Produkterna säljs över hela världen och företaget lägger mycket tid på att få sin vision ut till befolkningen. Väldigt många kändisar älskar förtaget och det finns flera historier på hemsidan som bekräftar hur älskade de njutningsfulla leksakerna är.

Varför ska du investera i ett onaniägg?

En vanlig fördom är att män inte behöver sexleksaker på samma sätt som kvinnor. Därför är vuxenleksaker fortfarande mest en kvinnoprodukt. Detta trots att den manliga sexleksaks marknaden har exploderat med härliga produkter de senaste åren. Det finns så mycket som vi män kan njuta av och som kan förbättra vår onani och vårt sexliv.

Sexleksaker som onaniägg är fortfarande tabu för män. Det anses vara något äckligt med en man som har en sexuell produkt medan när en kvinna har en dildo så äger hon sin sexualitet. Många menar att män inte behöver vuxenleksaker för att komma medan kvinnor upplever att det är svårare att uppnå orgasm och därför har ett större behov.

Dock så kan riktigt många kvinnor tillfredsställa sig själva men upplever det svårare att komma med en partner. Vi känner ju våra egna kroppar bäst. Men sexleksaker är inte gjorda för att ge dem som inte kan få orgasm en orgasm. Vuxenleksaker är tillverkade för att ge optimal njutning vilket givetvis ofta leder till orgasm.

Så om sexleksaker är skapade för optimal njutning varför ska inte alla äga en, kvinnor och män? Svaret är enkelt alla borde äga en sexleksak. Givetvis ska din onani vara helt optimal och spännande.

Därför ska du släppa skammen och njuta av orgasmer så ofta som möjligt

Det är otroligt hälsosamt att få orgasm och oavsett om du är singel eller i ett förhållande så borde du ha en så ofta du kan. Grip ditt onaniägg och börja onanera redan ikväll.

 • Att få en orgasm minskar stress: Vi kan alla behöva lite mindre stress i våra liv. Det är som våra liv handlar om att göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt och vi får aldrig tid till att slappna av. Det är anledningen till att väldigt många mår dåligt i dagens samhälle och givetvis något vi borde jobba på. En orgasm kan faktiskt hjälpa dig med att slappna av när du känner dig stressad. Du känner ju till den härliga utlösningen det är nästan som något tungt lämnar kroppen och vi kan helt plötsligt koppla av.
 • Orgasmer kan hjälpa dig att sova bättre: Att nå klimax gör oss trötta och gör att vi sover bättre. Så om du sover dåligt kan du prova att ta fram ditt onaniägg och uppleva bättre sömn efter du nått klimax. Det kanske låter konstigt men du kanske känner igen att du blir trött efter att du haft sex med din partner?
 • Du kommer fortare över din förkylning: Känner du dig lite krasslig eller har du kanske haft en förkylning i lång tid och börjar bli otålmodig. Det har bevisats att män som får orgasm blir friskare fortare än män som inte får det. Kanske känns det onaturligt att onanera medan du är sjuk men det kan verkligen hjälpa dig.
 • Du lever längre: En orgasm om dagen är bra för magen eller ja för hela kroppen faktiskt. Forskning har visat att män som får fler orgasmer lever längre. Så genom att njuta kan du alltså leva längre. Det är nästan för bra för att vara sant.
 • Du ser yngre ut: Inte nog med att du lever längre du ser också yngre ut. Det kan man ju inte klaga på.
 • Ju äldre du blir desto bättre orgasmer: Dina orgasmer blir också bättre med åldern. Det kanske känns skönt att veta att den där första gången du kom i ditt pojkrum inte var den bästa gången. Förmodligen har du inte upplevt din bästa orgasm ännu då de bara blir bättre och bättre ju äldre du blir. Ett onaniägg ökar chansen för en ännu bättre orgasm.
 • Du blir gladare av att få orgasmer: Vi vill ju alla vara glada och nöjda och av fler orgasmer så blir vi gladare. Som med de andra punkterna på listan finns det forskning som stöttar att människor som får fler orgasmer också är gladare.
 • Du kan gå ned i vikt: Bär du på några extra kilon och tycker att träning känns jobbigt? Orgasm kan vara ett sätt att gå ned de där extra kilona på ett härligt sätt. Orgasmer har bevisligen kunnat kopplas till smalare midjor hos både män och kvinnor. Detta oavsett om du leker solo eller med en partner.

Det här är några positiva fördelar som orgasmer kommer med så får du givetvis en riktigt skön stund också. Alla dessa fördelar är bara grädden på moset av din njutning.

När nu något kan ge dig så mycket så borde du investera i att göra den så bra som möjligt. Du är nästan skyldig dig själv att göra din stund till allt den kan vara. Varför ska optimal njutning endast vara för kvinnor?

Det finns få saker som har så goda effekter som är så skönt. De flesta saker som vi älskar att göra kommer snarare med biverkningar än fördelar.

Den där ölen du älskar att dricka om fredagen tillsammans med dina vänner tillsammans med en stor burgare och pommes ger dig också njutning i stunden. Men biverkningarna är att du kanske går upp i vikt, får ont i huvudet dagen efter och skadar din lever.

Detta är ett extremt exempel men det visar poängen med att de flesta saker vi tycker om att göra kan skada oss. Orgasmer är ett undantag från regeln och gör dig sällan besviken. Köp ett onaniägg eller en annan härlig produkt och börja prioritera din njutning och hälsa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här