Nipple Clamps – Bäst i test

378

Du har säkert provat att njuta av lite härlig stimulering av dina bröstvårtor någon gång. Det är en av våra erogena zoner som leder till stor upphetsning.

Med nipple clamps kan du njuta av ännu skönare stimulering.

Nipple clamps kommer med en viss tyngd som leder till en fantastisk känsla. Genom att dra lite i tyngden kan du öka njutningen ännu mer, det blir till ett kittlande orgasmäventyr varje gång.

Nedan har vi samlat de nipple clamps som är bäst i test så du enkelt kan hitta din favorit för stimulering av dina bröstvårtor.

Testvinnaren: Nipple Clamps With Chain

Nipple Clamps With Chain

Se priset här

 • Reglerbara
 • Snygg design
 • Ökar stimulering

Dessa nipple clamps är både snygga och effektiva. Den perfekta kombinationen om du frågar oss. Produkten är gjord i metall men har svart gummi på klämmorna för en behagligare känsla. Kedjan skapar tyngd som ökar stimuleringen. Dra lite i kedjan för en ännu skönare upplevelse.

Produkten kan regleras för att passa just dig och din njutning. Du reglerar dom lätt genom att skruva på skruvarna som du hittar på klämmorna. Att klämmorna är anpassningsbara gör dom perfekta för både erfarna och nybörjare.


Den billiga: The Pinch – Nipple Clamps

The Pinch – Nipple Clamps

Se priset här

 • Användarvänliga
 • Passar alla storlekar
 • Dekorativa och effektiva pärlor

Dessa klämmor har den fantastiska förmågan att kunna balansera på gränsen mellan njutning och smärta. Klämmorna är gjorda för att kunna bygga upp ett tryck som är lite lätt i början och blir mer intensivt med tiden.

Från båda klämmorna hänger det vikter som bidrager med en ökad känsla varje gång de rör sig. Den delen av klämman som ska krama din bröstvårta är i mjukt silikonmaterial för en behaglig känsla. Dessa nipple clamps kan regleras så att du kan välja vilket tryck som passar bäst för dig och dina bröstvårtor.

Vikterna är fina pärlor som du kan dra lite i för ännu mer stimulering. Testa först att göra detta väldigt försiktigt och när du känner dig bekväm kan du dra lite hårdare. Produkten är vattentät så du kan även leka med den i badet.


Mest populära: Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

Se priset här

 • Fräck design
 • Intensiv stimulering
 • Kundfavorit

Upplev den fräcka designen och den härliga smärtan som gör dig upphetsad med Obaies nipple clamps. De är gjorda i svart stål vilket gör produkten snygg och lite kinky. Kedjans tyngd skapar otrolig njutning som gränsar till smärta.

Om du eller din partner drar lite lätt i kedjan kan det bidraga till ännu mer upphetsande njutning. Kedjan mellan klämmorna är 34 cm lång, klämmorna är 9 cm och kan öppnas 1,2 cm.

Kunderna gillar framförallt hur klämmorna sitter samt att de kan användas av både män och kvinnor.


Till nybörjaren: Bröstklämmor med Kedja

Bröstklämmor med kedja

Se priset här

 • Kedja i silverfärg
 • Klämmor med gummiklädnad
 • Justerbara

Kombinationen mellan svart gummi och metall leder till en läcker design. Dessa nipple clamps kommer göra dig upphetsad innan du ens satt dem på. Produkten är gjord i metall men klämmorna har ett skönt gummiöverdrag.

Kedjan går emellan de två klämmorna och bidrager med en snygg look och en tyngd som ger ökad stimulering. Lek lite med att dra i kedjan för att uppleva ännu mer njutning.

Du väljer själv hur hårt klämmorna ska sitta på dina bröstvårtor genom att enkelt reglera det på produkten. Produkten är totalt 42 cm lång det är då inklusive klämmorna (5 cm). Dina nipple clamps går att öppna 2 cm.


Den fräcka: FF Vibrating Nipple Lassos

Se priset här

 • Vibrationer
 • Reglerbara
 • Anpassningsbara

Vibrationer är otroligt härlig och givetvis är det också något dina bröstvårtor ska få njuta av. Du placerar klämmorna på varsin bröstvårta och spänner åt så mycket som det passar dig med snöret. Om du tycker att lite smärta kan vara upphetsande rekommenderas du att dra åt lite hårdare.

Dem är otroligt lätta att använda med sin av och på knapp styr du om du ska ha vibrationer eller ej. Kanske ska du bara ha vibrationer på den ena av dina bröstvårtor? Du bestämmer helt själv vad som passar dig.

Produkten kräver inte att du använder händerna så dem kan du använda till andra saker, kanske lite härlig klitorisstimulering. Du får batterier till vibratorerna med på köpet.


Till den erfarne: 50 Shades Freed All Sensations

50 Shades Freed All Sensations

Se priset här

 • Exklusiv design
 • Inklusive en klitorisklämma
 • Justerbara

Detta kan vara de nipple clamps på marknaden med den absolut snyggaste och mest exklusiva designen. Fokuset ligger på den hårfina balansen mellan smärta och njutning som är så otroligt upphetsande. Du får med två klämmor till bröstvårtorna men du får även en till din klitoris.

Prova att dra lite lätt i kedjan för en mer intensiv stimulering. Du ökar din känslighet genom att dra i kedjan vilket även ökar din njutning. Du kan lätt justera klämmorna med de små skruvarna på sidan.

Använd den guldfärgade produkten med vattenbaserat glidmedel för en ännu bättre stund.


Nyhet: Obaie Sugkoppar i Silikon till Bröstvårtor

Obaie Sugkoppar i Silikon till Bröstvårtor

Se priset här

 • Vakuumstimulering
 • Flexibla
 • Skonsamt material

Det här är inte riktigt nipple clamps men de har en liknande effekt. När du sätter sugkopparna på dina bröstvårtor blir dina vårtor inte bara känsligare men också större. Det faktum att de ökar i storlek gör att de ser ännu mer upphetsande ut än normalt.

När du har sugkopparna på skapar de ett vakuum som är stimulerande och ökar känsligheten på dina bröstvårtor. Det gör att alla beröring känns mer kittlande och stimulerande. Denna sexleksak är perfekt för par.

Materialet är flexibelt men fast på samma gång vilket gör att de sitter helt perfekt. De är tillverkade av härligt silikon som är skonsamt mot din kropp. Ett tips är att du tar lite glidmedel på dina bröstvårtor före du sätter på dem.


Vad är nipple clamps?

Namnet förklarar egentligen produkten väldigt bra. Det är helt enkelt klämmor som du sätter på dina bröstvårtor. Genom att sätta klämmorna där ökar känsligheten. Det sker genom att klämman gör så att blod rusar till bröstvårtorna på grund av trycket.

När känsligheten ökar så blir du mer mottaglig för stimulering. Med andra ord så kommer du känna stimuleringen starkare oavsett om den kommer från vikten av dina nipple clamps eller från en partner.

Du kanske känner igen nipple clamps från till exempel 50 Shades of Grey dock är det inte en produkt som endast är för BDSM dyrkare. Alla kan njuta av denna härliga stimulering.

Det är en produkt som är perfekt att använda med en partner då den öppnar för dubbelstimulering. Klämmorna stimulerar dina bröstvårtor och din partner kan fokusera på andra erogena zoner.

Det är en unisexprodukt då både män och kvinnor kan njuta otroligt mycket av denna form för stimulering.

Orgasm från stimulering av dina bröstvårtor

När det kommer till kvinnliga orgasmer tänker vi oftast på klitoris och g-punkten. Men som kvinna kan du faktiskt få orgasm utan att ens röra ditt underliv, nämligen genom att stimulera dina bröstvårtor.

Varje bröstvårta innehåller flera hundra nervänder som gör det till en otrolig erogen zon att utforska. Sensuell stimulering av området påverkar din hjärna med samma upphetsning som vid klitorisstimulering.

En orgasm från bröstvårtorna smyger upp på dig försiktigt och helt plötsligt kommer fyrverkerierna. Sensationen känns i hela kroppen och helt plötsligt sköljer orgasmvågorna över dig. Denna typ av klimax kan också kännas starkare under menstruation då dina bröstvårtor är extra känsliga.

Den här typen av orgasm kan fås av alla även män.

Så här kommer du igång med stimulering av dina bröstvårtor

Det är inte säkert att sexuell lek med bröstvårtorna leder till orgasm precis som det inte är säkert att du får orgasm varje gång du leker med ditt underliv. Dock har vi samlat några råd till hur du kan öka dina chanser eller i alla fall ha en skön stund.

 • Skapa en stämning: Släck ljuset, tänd några ljus och sätt på lite sensuell musik. Det kan verkligen göra att du kommer i rätt stämning. Detta är ett bra tips oavsett vilken typ av onani du ska igång med.
 • Gör dig bekväm: Om du sitter eller ligger obekvämt är sannolikheten för att du når orgasm mindre.
 • Utforska din fantasi: Tänk på vad som gör dig upphetsad. Vår fantasi är ett starkt verktyg för att komma i rätt stämning.
 • Ta din tid: Ta dig tid till att utforska olika sätt att röra vid dina bröstvårtor. Experimentera med att röra i hela ditt bröstområde och försök inte att stressa fram något. Använder du nipple clamps prova att justera dem på olika sätt och dra lite i vikterna.
 • Börja med fingrarna: När du går igång kan det vara skönt att bara märka sensationerna du kan skapa med din egen kropp. Efter du upptäckt det kan du prova med alla möjliga härliga produkter. Vi har nämnt nipple clamps här men även vibratorer, oljor, krämer och andra saker du kan komma i tankar om. Bara fantasin sätter gränser.
 • Dubbel stimulering: Även klitoris är en fantastisk erogenzon, prova att stimulera båda zonerna samtidigt. Som tur är har vi två händer vilket gör detta möjligt även om du är själv.

Tips på hur du kan klämma och nypa

Är du nybörjare så kanske all denna information kännas överväldigande. Därför kommer här en liten guide hur du kan komma igång.

 • Fokusera på din andning: Börja med att ta långa och djupa andetag för att kunna slappna av och lugna tankarna och bara fokusera på din kropp. Ett tips är att räkna till 6 i huvudet på inandning och räkna till 6 igen på utandning. Det lugnar ditt parasympatiska nervsystem och gör dig avslappnad.
 • Reta dig själv genom att röra vid andra erogena zoner: Kroppen är fylld av kittlande erogena zoner. Börja med att röra vid din mage och fortsätt upp till dina revben och sedan mellan och runt dina bröst. Men bygg upp spänningen och rör inte brösten ännu.
 • Rör lätt och försiktigt dina bröst: Med en lätt beröring kan du nu börja cirkla dina bröst med stora men försiktiga rörelser. Fortsätt sedan med en lätt bröstmassage och när du känner dig redo kan du klämma till lite.
 • Fortsätt men fokusera också på vårtgården: Det är inte dags att röra bröstvårtan än utan fortsätt med massagen av dina bröst men reta dig själv lite genom att cirkulera din vårtgård.
 • Äntligen dags: Nu när dina bröstvårtor förhoppningsvis har blivit styva är det dags att stimulera dem också. Det gör du genom att gnugga dina bröstvårtor försiktigt och långsamt. Öka sedan hastigheten i takt med din upphetsning.
 • Dags för mer njutning: Öka din njutning ytterligare genom att nypa i dina bröstvårtor. Det kommer att skicka sensationer genom din kropp. Man brukar säga ju hårdare nyp desto bättre men här kan du lät pröva dig fram till vad som känns bäst och vad du njuter mest av.
 • Allt blir bättre med en twist: Du behöver inte hålla dig till endast nypningar. Prova att skruva lite på dina bröstvårtor också. Du kan också dra lite i dem och se hur det känns. Experimentera och se vad som känns bäst i din kropp och vad som kommer leda dig hela vägen till orgasm.
 • Orgasmkontroll: Det kanske är ett begrepp du hört för och det fungerar för alla former av orgasmer. Du tar dig själv till gränsen för orgasm så du är så nära klimax du kan komma också minskar du din stimulering och håller tillbaka. Det leder till en starkare orgasm.
 • Rör på dig: Dina händer behöver inte vara det enda som rör på sig. Testa att röra höfter, rygg, gunga fram och tillbaka. Det kan skapa otroliga sensationer att röra andra kroppsdelar än den som stimuleras som du säkert känner igen från penetrationssex med en partner.
 • När du är redo: När du börjar känna dig klar låt orgasmen skölja över dig medan du bara slappnar av och njuter.

Denna guide kan också inkludera dina nipple clamps för att det ska bli ännu skönare. Du kan också variera mellan att bara använda din egen kropp och produkter och se vad du gillar bäst.

Nipple clamps kommer definitivt ge dig en ökad sensation om du är en av dem som älskar att stimulera dina bröstvårtor. Sexleksaker generellt är framtagna av experter för att ge dig ökad njutning och för att du lättare ska kunna få orgasm. Detta är dessutom en perfekt leksak för par där ni båda kan njuta av den fantastiska stimuleringen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här