G spot vibrator – Bäst i test

365

G-punkten är ett mytiskt område i kvinnokroppen. Det är rätt många kvinnor som aldrig har upplevt orgasm där och därför har det utvecklats g spot vibratorer.

En g spot vibrator är en vibrator som fokuserar på din g-punkt. Det som skiljer dem från andra vibratorer är att de oftast är böjda i toppen för att kunna träffa din g-punkt helt perfekt.

Nedan kan du finna de g spot vibratorer vi tycker bäst om på marknaden. Läs om de olika produkterna och hitta rätt produkt för din orgasm.

Testvinnaren: Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-punktsvibrator

velve gaia g spot vibrator

Se priset här

 • Ergonomisk utformning
 • 10 vibrationsmönster
 • Vattentät

Denna g spot vibrator har en ergonomisk utformning som gör den extra skön att använd och det gör den dessutom mer målinriktad. Den är nämligen designad för att träffa din g-punkt mitt i prick. Något som gör denna modell väldigt speciell är att du kan värma skaftet. Det är något helt unikt med en värmefunktion och det bidrager verkligen med extra härlig stimulering.

Vibratorn är vattentät, det är något som brukar uppskattas av dem flesta då det betyder att den kan användas i duschen eller badet. Den är uppladdningsbar så du slipper tänka på att köpa batterier.

Materialet är mjuk och skön silikon som känns härligt inne i din kropp. Den har dessutom en väldigt elegant design och en härlig lila färg. Kunderna hyllar den till den nivån att dem kallar den för beroendeframkallande.


Den billiga: Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Se priset här

 • Elegant look
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • 14,5 cm införbart

En g spot vibrator som har en perfekt krök för att träffa ditt g-punktsområde. Det smala skaftet gör att den är väldigt lätt att rikta mot det området som stimulerar dig mest. Du kan välja mellan 10 härliga vibrationer vilket gör att du helt säkert kommer finna en som är helt rätt för dig.

Totalt är vibratorn 19 cm lång av dessa 19 cm kan du föra in 14,5 cm i din kropp. Diametern är 2,5 cm. Det är en bra storlek för både dig med lång erfarenhet och dig som är helt ny till vibratorer.

Den har en mjuk yta som är skön att föra in. En nackdel är att den är batteridriven så för att din orgasmmaskin alltid ska vara tillgänglig rekommenderar vi att du har några extra liggande där hemma.

Läs hela recensionen här


Mest populära: G-spot Rocket Vibrator

G-spot Rocket Vibrator

Se priset här

 • Smart handtag
 • Böjbar
 • Kraftfulla vibrationer

Denna g-punktsraket kommer inte göra dig besviken. För det första har den hela tio vibrationsmöjligheter som du kan leka med och hitta din favorit. Använd den inuti för g-punktsorgasm eller utanpå för härlig klitorisstimulering.

Handtaget är otroligt praktiskt och smidigt då det hjälper dig att hålla fast även när du är på väg att explodera av härliga orgasmer. Den är 20 cm lång och har en diameter på 3,2 cm.

Den är gjord i silikon som är skonsamt och skönt mot din hud. För en ännu skönare känsla rekommenderar vi vattenbaserat glidmedel. Det gör dessutom staven lättare att föra in utan smärta eller obehag. G-punktsvibratorn är uppladdningsbar så du behöver inte tänka på att köpa batterier men kom ihåg att ladda den så du kan njuta när du vill.


Till nybörjaren: Virgo

Virgo g-punkts dildo vibrator

Se priset här

 • Smidig
 • Stark vibrator
 • 10 vibrationslägen

En g spot vibrator som är nätt och smidig vilket gör det lätt för dig att styra den rakt mot din g-punkt. För att hjälpa dig med att hitta rätt är den böjd i toppen.

Den är väldigt lätt att använda och styra vilket är perfekt för dig som är ny till sexleksaker eller g-punktsvibratorer. Du kan byta mellan de 10 vibrationerna genom en enkel knapptryckning i botten av produkten.

Den har en längd på 16,5 cm och en diameter på 3 cm. Gör ditt förspel ännu fräckare och låt din partner leka med.


Den fräcka: Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Se priset här

 • 10 vibrationslägen
 • 5 hastigheter
 • Trippel stimulering

Sexleksakernas sexleksak, en rabbit. Denna rabbit är dessutom speciell då den inte bara ger dig dubbel men trippelstimulering. Den är böjd i toppen för att träffa din g-punkt, samtidigt masserar dildons pärlband dig inne i din vagina och din klitoris stimuleras av härliga vibrationer.

Pärlbanden som finns inne i dildon kan rotera i 5 olika hastigheter och den yttre vibratorn kan vibrera i 10 olika lägen. Det ger dig massor av kombinationsmöjligheter att leka med.

Den är lätt att använda då du enkelt byter mellan hastigheterna och vibrationerna på produktens skaft. En rabbit gör det möjligt att få klitorisorgasm och g-punktsorgasm på samma gång. En uppgraderad g spot vibrator med andra ord.

En nackdel är att den är batteridriven som inte ingår vid köp av produkten.


Till den erfarne: Satisfyer Pro G-spot rabbit

Satisfyer Pro G-spot rabbit

Se priset här

 • Lufttrycksstimulering
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Vattentät

Detta är mer än en g spot vibrator, Satisfyer ger dig en otrolig och unik dubbelstimulering. Satisfyer är storsäljare av lufttrycksvibratorer för klitoris. Med denna rabbit kombineras lufttrycksstimulering av klitoris med härliga g-punktsvibrationer. En riktigt wow produkt med andra ord.

Du kan välja mellan 11 olika pulseringsnivåer och 10 olika vibrationsmöjligheter. Dessa stimuleringar kan pågå samtidigt där vibrationerna stimulerar dig inuti och tryckvågorna utanpå.

Den är 22 cm lång och har en diameter på 3 cm. Du byter lätt mellan de olika lägena och inställningarna på knapparna och behöver inte pausa för att byta till något som passar din njutning bättre.

Tryckvågor sägs vara det enklaste sättet för kvinnor att få orgasm och när produkten även innehåller vibrationer så vill vi påstå att dina möjligheter för klimax är stora.

Vill du ha en extra våt stund rekommenderar vi att du tar med den i duschen.


Nyhet: Purrfect Classic Silicone 6.5

Purrfect Classic Silicone 6.5

Se priset här

 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Verklighetstrogen
 • Härligt silikonmaterial

Denna nyhet är en g spot vibrator med verklighetstrogna detaljer som ger en helt äkta känsla. Det finns 7 vibrationslägen som du kan byta mellan och hitta din favorit. Som en klassisk g spot vibrator är den böjd i toppen för att träffa området perfekt.

Den har tydliga ådror och markerat ollon vilket ger känslan av en riktig penis. Det är den perfekta produkten för dig som söker något realistiskt som kan vibrera.

Du byter lätt mellan vibrationerna i botten av staven. Den är batteridriven så du ska komma ihåg att byta dessa så du kan njuta när lusten kommer smygande. Längden är 16,5 cm och diametern är 3,5 cm vilket är en storlek som passar både nybörjare och erfarna.


Vad är g-punkten?

G-punkten är en erogen zon inne i din vagina är det korta svaret. Att den ligger inuti kroppen gör att det är den typ av orgasm vi fokuserar på vid penetration. Dock så är det inte så enkelt. G-punkten är faktiskt rätt svår att nå vid vanligt penetrationssex då den inte ligger rakt in i kroppen.

G-punkten är inte heller en punkt. Det är ett område i din kropp. Området är placerad bara några få centimeter in i din kropp upp mot magen. Det är den placeringen som gör att den kräver specifika ställningar för att komma åt eller en bra g spot vibrator eller dildo.

Det är egentligen en del av klitoris. Klitoris är känd som kvinnans yttre erogena zon men den yttre delen av klitoris är bara toppen av isberget. Den största delen av klitoris extremt stora nätverk av nervänder befinner sig inne i kroppen och g-punkten är en del av detta.

En g-punkts orgasm är känd för att vara starkare än en klitorisorgasm. Det är också denna form för klimax som kan leda till en så kallad sprutorgasm.

Det lättaste sättet att få denna typ av intensiva klimax är genom specifika sexställningar eller en g spot vibrator.

En mytisk punkt

G-punkten är ett område som har en väldigt spännande historia och frågan har ställts flera gånger om den verkligen existerar.

Historian om g-punkten:

 • 1940: Den tyska gynekologen Ernst Gräffenberg upptäcker en erogen zon inuti kvinnan. Cirka en fingerlängd in mot magen verkar det finnas en zon som leder till extrem njutning.
 • Gräffenberg skrev en artikel 1950 i International Journal of Sexology där han hävdade att denna erogena zon innehöll rektal vävnad som svällde vid massage och under orgasm. Punkten hade inget namn på den här tiden då Gräffenberg inte namngav den.
 • Den erogena zonen glömdes bort till 1980… I 1980 så återupptäckte de två sexologerna John Perry och Beverly Whipple att alla kvinnor verkade ha en erogen zon mot deras främre vaginala vägg. De valde att döpa punkten efter mannen som upptäckte den Gräffenberg punkten eller i folkmun g-punkten.
 • År 1982 publicerade Perry och Whipple sin forskning i en bok som blev en riktigt bästsäljare The G-spot And Other Recent Discoveries About Sexuality. Punkten blev ett trendigt ämne och jättemånga par och kvinnor försökte hitta den. Väldigt många misslyckades vilket ledde till att folk ifrågasatte punkten.
 • Efter boken kom ut började andra sex forskare att kritisera Whipple och Perry och menade att g-punkten bara var en fantasi. En bok som kom ut 1988 hävdade att endast 10% av kvinnor hade detta område i kroppen.
 • Whipple och Perry valde att svara på kritiken. De ansåg att folk hade missförstått då de aldrig hade menat att det var någon slags punkt som man bara kunde trycka på och få en stark orgasm. De förklarade igen att det handlade om ett område i vaginan som lättast kunde hittas när kvinnan var upphetsad.

Anledningen till att punkten har ifrågasatts kan också vara att kvinnlig fysik och speciellt kvinnlig njutning har ansetts oviktigt att undersöka. Idag vet vi att g-punkten finns och att det är något alla kvinnor har.

Något som är väldigt nytt är att vi vet att den egentligen tillhör klitoris, en upptäckt som kom för cirka 10 år sedan. Så man kan säga att den mesta forskningen som existerar omkring den kvinnliga orgasmen är extremt ny och nya saker upptäcks hela tiden. Vill du upptäcka din g-punkt kan du göra det med en g spot vibrator, det är förmodligen lättare än med en partner.

Vad är en rabbitvibrator?

Vi har med två rabbitvibratorer i våra rekommendationer. Detta är inte två vanliga g spot vibratorer utan produkter som har fokus på g-punkten och klitoris samtidigt. Många kallar det för den mest orgasmsäkra produkten på marknaden.

Om du tänker att du hört namnet rabbit förr så kan det vara så att du har sett Sex and The City. Det var nämligen i början på 2000-talet i serien som handlar om 4 kvinnor som lever ett härligt frigörande sexuellt liv som rabbiten fick ett avsnitt dedikerat till sig.

Det var faktiskt serieskaparen som kontaktade en sexleksaksbutik i New York och frågade vilken produkt som var deras bästa. Svaret blev rabbitvibratorn.

I avsnittet av serien är det den mer pryda karaktären Charlotte som använder sig av produkten. Hon blir faktiskt beroende av den och låser in sig i sin lägenhet och ignorerar vänner och familj för att kunna få orgasm efter orgasm.

Efter avsnittet sändes ökade försäljningen av rabbits extremt och sexleksaken var slutsåld i många butiker över hela värden.

En rabbit har två delar en dildo som du ska föra in i din vagina, den kan vibrera eller innehålla roterande kulor som masserar din vagina inifrån. Det är med andra ord den delen av produkten som har fokus på din g-punkt. Den andra delen är två små öron, det är därför den fått namnet rabbit. Öronen ska stimulera din klitoris med härliga vibrationer.

Att produkten kan stimulera två erogena zoner på samma gång gör den väldigt unik och det är också det som gör att rabbiten fortfarande är en av världens populäraste sexleksaker.

En g spot vibrator kan leda till bättre sex

Som vi har kommit fram till kan g-punkten vara rätt svår att hitta. När du använder dig av en vibrator som är gjord för att hitta punkten kan du hitta den lättare än med fingrar eller en penis. En vibrator ger dig också tid till att utforska vad som känns bäst och hur du lättas stimulerar dina erogena zoner.

Att veta vad du gillar och njuter av är bra i ett förhållande då du lättare kan förklara för en partner vad du vill ha. Det gör ert sex mycket bättre och du får njuta varje gång. Kanske kan du till och med uppleva orgasm varje gång. Du kan se användningen av en g spot vibrator som ett kul och njutningsfullt experiment som kan leda till ökad njutning i alla sexuella situationer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här