B-swish – de mest populära sexleksakerna från det kända märket

161

B-swish är ett märke som introducerades på marknaden år 2007, och det hade sin start i Los Angeles. B-swish bjuder på en lång rad sexleksaker såsom fingervibratorer, analpluggar, knipkulor, vibratorägg, Rabbit vibratorer och många fler därtill för att förse en med den där perfekta stimulansen. Nedan ska vi dyka ner i havet av B-swish leksaker och tala mer om för- samt nackdelarna med de olika produkterna. Kika igenom topplistan och hitta en B-swish leksak som passar ens individuella önskemål redan idag!

Fingervibratorer

En fingervibrator är en leksak som kan fästas runt ens finger för att därefter ge målinriktad njutning, vare sig man vill stimulera klitoris eller helt andra delar av kroppen. Som man säkerligen kan gissa kommer fingervibratorer utrustade med vibrationsmönster som bara göra upplevelsen ännu bättre, och om man har tur kanske man hittar en vibrator med en fräck yttre textur. Nedan ska vi kika närmare på en fingervibrator på B-Swish, och ta gärna också en titt på Lovebuddys topplista över fingervibratorer för fler valmöjligheter.

B Swish Bteased Fingervibrator

bteased basic finger vibrator

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

B Swish Bteased Fingervibrator är en effektiv sexleksak för målinriktad stimulans som man kan beställa i antingen en lila, blå eller grön färg. Med en silkeslen silikonyta känns vibratorn riktigt skön när den förs över ens hud, och med 5 inbyggda vibrationsmönster har man mycket att välja mellan.

Vitsen med fingervibratorer är att dessa små sexleksaker fästs runt ens finger, och därefter för man leksaken över klitoris eller andra delar av kroppen för härlig stimulans. För att verkligen fullända upplevelsen har B Swish Bteased Fingervibrator dessutom en vågig struktur som ger en extra dimension till njutningen. Som två sista fördelar måste det bara nämnas att vibratorn både är mycket billig samt tål vatten, så ta gärna med den in i duschen eller varför inte ner i badkaret!

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • Silkeslen silikonyta
 • 5 vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Kräver batterier

Till analstimulans

Leksaker till analstimulans kan avnjutas av både män och kvinnor för att antingen fullända parlekarna eller för att få en stund för sig själv med givande onanisessioner. B-swish har i sitt sortiment flera olika analleksaker som vi ska kika på nedan. För ytterligare analleksaker är det väl värt att vända sig till Lovebuddys topplista över analsexleksaker om man är intresserad av att få en överblick över ännu fler anala leksaker.

B-Swish Bfilled Deluxe Prostata Rabbitvibrator

prostata probe anal vibrator

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

B-Swish Bfilled Deluxe Prostata Rabbitvibrator är en sexleksak som man med fördel kan dra nytta av både analt och vaginalt. Vibratorn är framställd i ett mjukt och lent silikonmaterial som blir riktigt skönt att föra in analt så länge man har ett vattenbaserat glidmedel att dra nytta av.

Det som den här Rabbit vibratorn kan bjuda på är en längre dildodel som man för in analt för att stimulera prostatan och en mindre del som samtidigt stimulerar mellangården. Tryck på knapparna på leksaken för att skita mellan 6 olika vibrationslägen, och innan kort kommer man definitivt att hitta sin favorit.

Fördelar:

 • Stimulerar både prostata och mellangård samtidigt
 • Lent och skönt silikonyttre
 • 6 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg

b swish bfilled classic fjernbetjent butt plug

Se priset här

För en lite mindre analvibrator som trots sin storlek kan bjuda på utomordentlig stimulans kommer här B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg. Pluggen på 10,5 cm i längd samt 3,6 cm i diameter vid den bredaste delen har en avsmalnad topp för att lättare kunna föras in. Samtidigt är pluggen tillverkad med PU-coating för att det ska vara så bekvämt som möjligt att använda leksaken.

Den stora fördelen med en analvibrator är dock naturligtvis vibrationerna, och här har det inte snålats med program. Pluggen har 5 vibrationslägen för att hitta den styrkan som passar en som bäst, och tack vare en sladdlös fjärrkontroll kan man få stor nytta av denne B-swish leksak under parlekarna.

Fördelar:

 • 5 vibrationslägen
 • Avsmalnad topp för att lättare föras in
 • Sladdlös fjärrkontroll för fräcka parlekar

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

B Swish Bfilled Basic Plus Buttplug

b swish bfilled basic plus butt plug

Se priset här

Kanske föredras det en analplugg utan vibrationer, och då har man tur: B Swish Bfilled Basic Plug Buttplug blir nämligen helt perfekt för en. Som om det inte vore nog att ytan är täckt av ett behagligt silikonmaterial har leksaken därtill en riktigt stilren design med en avsmalnad topp för att lättare föra in leksaken – glöm dock inte att beställa ett vattenbaserat glidmedel!

Med en bas som påminner om ett ankare garanteras det att leksaken inte glider in för långt, och med sin införbara längd på 9,2 cm samt diameter på 3,8 cm får man här en lite utmanande leksak som både passar vid parlekar och solostunder. Det finns till och med en kula inuti pluggen som rullar runt när man rör sig för extra njutning. Här har vi allt en fantastisk B-Swish leksak.

Fördelar:

 • Tillverkad i behagligt silikonmaterial
 • Avrundad spets för att lätt föras in
 • Kula inuti pluggen för extra stimulans

Nackdelar:

 • Kan vara en aning bred för nybörjare

G-punktvibratorer

G-punktvibratorer är leksaker som ger skön stimulans med hjälp av ett av många vibrationsprogram. B-swish har tre olika G-punktvibratorer i sitt sortiment som vi ska ta en titt på nedan. Oavsett om man är en nybörjare som är på jakt efter sin första sexleksak eller om man har tidigare erfarenhet av vibratorer finns det säkerligen en passande leksak som kan krydda till både parlekarna och onanisessionerna på egen hand. Ta även gärna en titt på Lovebuddys topplista över G-punktvibratorer för ännu fler leksaker att välja mellan!

B Swish Bgee G-Punktsvibrator för Nybörjare

b swish bgee g punkts vibrator til begyndere lilla

Se priset här

Nybörjarna ska naturligtvis också få en fräck sexleksak att njuta av, och B Swish Bgee G-Punktsvibrator för Nybörjare kan stå till tjänst i alla lägen. Denne B-swish leksak har en böjd spets för att komma åt G-punkten på bästa möjliga sätt. Samtidigt ser dess PU-coating till så att det blir behagligt att föra in leksaken – kan det bli bättre än så? Jodå!

Denne B-swish vibrator kommer nämligen även utrustad med förträffliga vibrationslägen i form av steglösa vibrationsstyrkor samt 5 vibrationslägen. Använd leksaken i sovrummet, vardagsrummet eller varför inte ta med den ner i badet då vibratorn är fullkomligt vattentät. Det finns sannerligen mycket att älska hos denne B-swish produkt.

Fördelar:

 • Flera vibrationslägen att välja mellan
 • Böjd spets för målinriktad G-punktstimulans
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Drivs av batterier som måste köpas separat

B Swish Bdesired Deluxe Curve G-Punktsvibrator

b swish bdesired deluxe curve g punkts vibrator ny

Se priset här

Här kommer en lite mer kompakt sexleksak från B-swish i ett mindre format: B Swish Bdesired Deluxe Curve G-Punktsvibrator. Den här stilrena och sköna vibratorn i kvalitetssilikon bjuder på 6 vibrationslägen för en skräddarsydd upplevelse som passar varje användare perfekt.

Spetsen har en böjd form till sig för att man ska kunna pricka rätt vid G-punktstimulans, och vattentätheten bjuder in en till lekar i antingen badet eller duschen. Tack vare den mindre storleken är det heller inga problem att ta med leksaken om man exempelvis ska ge sig ut på en resa. Lägg bara vibratorn i den snygga medföljande förvaringspåsen och var redo vid alla tidpunkter.

Fördelar:

 • Böjd spets för perfekt G-punktstimulans
 • Lent silikonyttre
 • 6 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

b swish bgood deluxe curve g punkts vibrator lilla

Se priset här

Med knapparna på en platt yta under leksaken är detta en G-punktvibrator där man enkelt skiftar mellan vibrationerna under lekens gång. Den fantastiska G-punktvibratorn från B-swish har 6 vibrationsnivåer som man kan ta del av där ytan av kvalitetssilikon förbättrar upplevelserna avsevärt.

Välj ett passande vattenbaserat glidmedel och börja omedelbart ta del av allt det som den här B-swish leksaken har att bjuda på antingen på land eller i vattnet – leksaken tål nämligen vatten till 100 %. Testa på vibratorn redan idag antingen själv eller med partnern vid ens sida!

Fördelar:

 • 6 vibrationsnivåer
 • Lättillgängliga knappar under skaftet
 • Tillverkad i kvalitetssilikon

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som måste köpas separat

Penisringar

Penisringar är effektiva tillbehör som ser till så att ens stånd blir kraftigt och samtidigt håller längre. Få mer att visa upp för partnern i sovrummet eller njut av bättre onanisessioner än någonsin med en B-swish penisring som finns där för en när man behöver den som mest. B-swish har två penisringar i sitt sortiment som vi ska kika på nedan, och om man är intresserad av att titta på ytterligare penisringar kanske man vill ta en tur över till Lovebuddys topplista över penisringar.

B Swish Bcharmed Classic Vibrerande Penisring

b swish bcharmed classic vibrerende penisring

Se priset här

Här kommer en fantastisk vibrerande penisring från B-swish som är riktigt billig även för de med en tajt budget. Med en yta av kvalitetssilikon är detta en skön B-swish leksak som man fäster runt ens penis för att få en starkare erektion som håller under alla de spännande lekarna i sovrummet.

Penisringen kommer utrustad med en vibrator för att inte bara hjälpa till med en kraftigare erektion, utan för att samtidigt bjuda på fantastiskt stimulerande vibrationer som kan gynna både honom och henne under samlag. Den vattentäta egenskapen tillsammans med designen som säkerställer att ringen passar de flesta penisstorlekarna är bara kronan på verket.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • 5 vibrationsnivåer
 • Bjuder på en kraftigare erektion

Nackdelar:

 • Drivs med batterier

B Swish Bcharmed Basic Plus Penisring

b swish bcharmed basic plus penisring

Se priset här

Anser man inte att en penisring är nog? Vad sägs då om två penisringar i en och samma produkt? B Swish Bcharmed Basic Plus Penisring är en leksak från B-swish som garanterar bättre upplevelser i sovrummet tack vare sin förmåga att ge bäraren en hårdare erektion som håller längre – perfekt om man har problem att hålla den uppe eller om man helt enkelt vill ha mer att skryta med.

Den här ringen från B-swish sitter stabilt på plats tack vare att leksaken består av en ring som sätts runt penisroten samt en ring som sätts runt pungkulorna. Med 5 vibrationsnivåer som produkten kommer utrustad med får man här allt som man kan tänkas vilja ha från en penisring.

Fördelar:

 • 5 vibrationsnivåer
 • Två ringar för bättre stabilitet
 • Få ett hårdare och mer långvarigt stånd

Nackdelar:

 • Drivs med batterier

Dildovibratorer

En dildovibrator syftar på en leksak som förs in för att stimulera en invändigt likt en dildo. Skillnaden är dock att den här typen av leksak vibrerar för att lägga till en extra dimension till njutningen oavsett om man vill använda leksaken när det hettar till i sovrummet med partnern eller när man vill ha en stund för sig själv. Fortsätt att läsa för att få en översikt över de högkvalitativa dildovibratorerna från B-swish eller kika på Lovebuddys topplista över dildovibratorer.

B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

b swish bdesired deluxe vibrator deep rose

Se priset här

Föredrar du färgen orange, rosa eller svart? Det spelar ingen roll, för B Swish Bdesired Deluxe Vibrator kan väljas i alla dessa färger redan idag. Här har vi en dildovibrator från B-swish som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till att bjuda på fantastiska vibrationer: 6 vibrationsnivåer, för att vara lite mer exakt.

Kvalitetssilikonytan är en stor fördel som man vill ha en leksak som känns härlig mot huden, och designen garanterar att vibratorn både blir passande för nybörjare samt de lite mer erfarna. Låt partnern ta kontroll över ens njutning med denne B-swish vibrator eller njut på egen hand under solostunderna. Valet är upp till dig!

Fördelar:

 • Kvalitetssilikonyta för behaglighetens skull
 • Passar både nybörjare och erfarna
 • 6 vibrationsnivåer som skiftas mellan på vibratorn

Nackdelar:

 • Två AAA-batterier måste köpas separat

B Swish Bgood Deluxe Dildovibrator

b swish bgood deluxe dildo vibrator ny

Se priset här

Med ett vattentätt yttre kommer här en vibrator som man bland annat kan ta del av i duschen och badkaret, men naturligtvis även i sovrummet under de heta parlekarna. B Swish Bgood Deluxe Dildovibrator är en B-swish leksak som är tillverkad i ett silkeslent silikonmaterial samt har en storlek som blir perfekt även för de oerfarna.

Med 6 vibrationsmönster finns det utan tvekan ett alternativ som blir perfekt för varje enskild individ. Dra nytta av den högkvalitativa leksaken till G-punktstimulans, men använd den gärna också för att massera andra delar av kroppen. Både han och hon kan få stor glädje av den sköna vibratorn från B-swish!

Fördelar:

 • 6 vibrationsmönster
 • Passande även för nybörjare
 • Kan användas av både honom och henne

Nackdelar:

 • Det måste köpas två AAA-batterier separat

Minivibratorer

Minivibratorer är perfekta för de som är på jakt efter en kompakt leksak i form av en liten vibrator som man kan ha med sig överallt. Den lilla storleken ser både till så att man enkelt kan förvara, transportera och använda leksaken utan att den tar upp något större utrymme. B-swish har mer än ett par högkvalitativa minivibratorer som man inte vill missa, så nedan ska vi därför gå igenom några av dem. Glöm inte att också ta en tur över till Lovebuddys topplista över bullet vibratorer för ännu fler små vibratorer.

B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator

b swish bcute curve mini g punkts vibrator tyrkis

Se priset här

Välj en kompakt och smidig minivibrator från B-swish för upplevelser utöver det vanliga. B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator är mycket effektiv när det gäller G-punktstimulans med en skön silikonyta samt multispeed vibrationer. Detta betyder att man steglöst kan göra vibrationerna starkare eller svagare genom att skruva på bottnen.

Vattentätheten garanterar många utomordentliga stunder i duschen eller badkaret med ens vibrator från B-swish. Tillsammans med leksaken ingår en förvaringspåse så att man alltid kan ha den smidiga vibratorn nära tillhands.

Fördelar:

 • Multispeed vibrationer
 • Liten och kompakt design för lätt förvaring samt transport
 • Yta av härlig kvalitetssilikon

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en bas som ger ett bättre grepp

B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator

b swish bcute pearl mini vibrator

Se priset här

Satsa på B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator för en B-swish leksak som är liten, kompakt och har en riktigt fräck utformning. Storleken gör det lätt att ta med leksaken i handväskan och ha den nära tillhands närhelst det är dags för härliga lekar på egen hand eller med partnern.

Toppen av leksaken är formad som tre kulor ovanpå varandra för att ge en extra dimension till njutningen. Med 5 vibrationsnivåer att välja mellan kan man få en ganska skräddarsydd upplevelse. Tack vare att leksaken är självlysande kommer man dessutom enklare åt knapparna när det är dags att skifta vibrationsnivå.

Fördelar:

 • 5 vibrationsnivåer att välja mellan
 • Prisvärd
 • Levereras med en händig förvaringspåse

Nackdelar:

 • Ett AA-batteri måste köpas separat

B Swish Bcute Classic Mini Vibrator

b swish bcute classic mini vibrator

Se priset här

De högkvalitativa minivibratorerna från B-swish tar inte slut där, för visst finns det också snygga vibrationsvarianter såsom B Swish Bcute Classic Mini Vibrator. Den här vattentäta vibratorn med en yta av kvalitetssilikon har 5 fantastiska vibrationslägen som man kan skifta mellan, och tack vare den kompakta storleken är B-swish leksaken perfekt att ha i handväskan.

Vibratorn kommer med en avrundad spets för att kunna hållas mot klitoris på ett härligt sätt, men den kan dessutom föras in för att bjuda på G-punktstimulans. En perfekt leksak till onanisessionerna och parlekarna, utan tvekan!

Fördelar:

 • Tillverkad i kvalitetssilikon
 • 5 vibrationslägen
 • Vattentät

Nackdelar:

 • En aning högljudd

B Swish Bmine Classic Mini Vibrator

b swish bmine classic mini vibrator blue

Se priset här

Sist inom kategorin ”minivibratorer” har vi här en smidig vibrator från B-swish vid namn B Swish Bmine Classic Mini Vibrator. Den här leksaken är nästan liten nog att få plats i handflatan, men låt dig inte luras av storleken då det finns hela 5 fantastiska vibrationslägen att ta del av.

Den lena ytan är ett stort plus, och det är upp till en själv om den här vibratorn ska stimulera klitoris eller stimuleras invändigt. Om man skulle känna för att ta med sin B-swish leksak i duschen ska man inte tveka tack vare leksakens vattentäthet.

Fördelar:

 • 5 vibrationslägen
 • Liten, lätt och kompakt
 • Vattentät

Nackdelar:

 • En aning högljudd

Rabbit vibratorer

De välkända Rabbit vibratorerna är en typ av leksak som man absolut inte vill gå miste om. Dessa fräcka sexleksaker stimulerar ens G-punkt och klitoris på samma gång med två motorer inom olika delar av leksaken. Även märket B-swish har några snygga Rabbit vibratorer att bjuda på, och det är dessa som vi ska kika på nedan. För ännu fler valmöjligheter, ta gärna en titt på Lovebuddys topplista över Rabbit vibratorer.

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator

b swish bwild classic bunny rabbit vibrator

Se priset här

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator ger sannerligen stor valuta för pengarna. Här är en B-swish leksak som stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt med hela 5 olika vibrationsnivåer.

För in den lite längre dildodelen medan den kortare ”kaninöron”-delen kittlar ens klitoris på bästa sätt. Ytan av silikon gör så att leksaken känns skön mot ens hud, och vattentätheten garanterar att vibratorn kan dras nytta av även i badet. Detta är utan tvekan en skön leksak att både använda på egen hand och under parlekarna.

Fördelar:

 • 5 vibrationsmöjligheter
 • Stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Vissa anser att vibrationerna är lite svaga

B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibrator

b swish bwild deluxe bunny vibrator ny

Se priset här

Ta njutningen till nya höjder med B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibrator. Inom vibratorn finner man två motorer: en som sitter i dildodelen och en som sitter i ”kaninöron”-delen. På så vis kan leksaken stimulera både ens klitoris och G-punkt samtidigt för fulländade onanisessioner som man sent ska glömma.

Med en silkeslen yta i silikon slipper man att oroa sig för att materialet ska skava. Samtidigt är vatten inget problem tack vare att leksaken är vattentät, så varför inte ta lekarna till antingen duschen eller badkaret där du njuter av de 6 vibrationsmönstren? Möjligheterna är nästintill oändliga.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • 6 vibrationsmönster
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Magic Wand vibrator

Magic Wand vibratorer brukar även kallas för massagestavar och används flitigt vid både intimstimulans samt helkroppsmassager. Detta gör B-swish massagestavar till ett perfekt val för paren som vill njuta av utomordentliga parlekar tillsammans. Nedan ska vi kika lite närmare på några massagestavar från B-swish, och glöm inte att också ta en titt på Lovebuddys topplista över massagestavar.

B Swish Bthrilled Classic Wand Vibrator

b swish bthrilled classic wand vibrator turquoise

Se priset här

Den riktigt sköna massagestaven från B-swish kommer utrustad med en skön silikonyta som man aldrig kan få nog av. Med den kompakta storleken som är lite mindre än många andra massagestavar blir resultatet dessutom enklare förvaring samt transport.

Dra nytta av B Swish Bthrilled Classic Wand Vibrator antingen för klitorisstimulans eller använd leksaken för fantastisk helkoppsmassage tillsammans med partnern. Välj mellan en av de 5 vibrationsnivåerna för en utomordentlig upplevelse.

Fördelar:

 • Mysigt silikonhuvud
 • 5 vibrationsnivåer
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Fyra batterier måste köpas separat

B Swish Bthrilled Premium Wand Vibrator

b swish bthrilled premium wand vibrator

Se priset här

Letar du efter en B-swish massagestav i en läcker stilren design med ett stort antal vibrationsinställningar att välja mellan? Då är B Swish Bthrilled Premium Wand Vibrator rätt för dig. Skifta mellan de 7 vibrationslägena för att hitta det som passar dig perfekt under onanisessionerna eller parlekarna.

Med sitt breda huvud i silikon passar B-swish staven perfekt både vid intimstimulans och helkroppsmassage. Det är helt enkelt upp till en själv hur man vill dra nytta av den högkvalitativa leksaken. Som kronan på verket är staven uppladdningsbar, så glömt allting om batterier.

Fördelar:

 • 7 vibrationslägen
 • Skönt silikonhuvud
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Vibratorägg

Vibratorägg är små vibrerande sexleksaker i form av ett ägg som antingen kan användas för att stimulera klitoris eller föras in för att stimulera invändigt. Det finns flera olika vibratorägg med många storlekar, material och vibrationsinställningar, men ett tillbehör som brukar ingå är en sladdlös fjärrkontroll för spännande parlekar med ens käraste. Nedan ska vi ta en titt på några B-swish vibratorägg, och kika gärna också på Lovebuddys topplista över vibrerande ägg.

B Swish Bnaughty Premium Unleashed Vibratorägg

b swish bnaughty premium unleashed vibrator g black

Se priset här

Det första vibratorägget som är väl värt att testa på är B Swish Bnaughty Premium Unleashed Vibratorägg. Den här sexleksaken kommer utrustad med 7 vibrationslägen som man kan skifta mellan med hjälp av en sladdlös fjärrkontroll som ingår.

Ägget är tillverkat av silikon för bästa möjliga känsla, och detta är utan tvekan en fräck parleksak som både kan dras nytta av i sovrummet samt ute i det offentliga. Som en sista positiv aspekt laddas ägget upp med en USB-sladd utan behov av batterier.

Fördelar:

 • Skönt silikonyttre
 • Den perfekta parleksaken
 • 7 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

B Swish Bnaughty Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

b swish bnaughty fjernbetjent vibrator

Se priset här

Stimuleras av det härliga vibratorägget från B-swish som kan föras in för att stimulera en invändigt eller hållas mot klitoris för utvändig stimulans. Man har 5 vibrationslägen att skifta mellan med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.

B-swish ägget är perfekt som en parleksak där partnern håller i fjärrkontrollen medan man själv bara njuter. Vibratorägget kan till och med dras nytta av i badet eller duschen då det är fullkomligt vattentätt. Njut av utomordentliga lekar i sovrummet eller ha i ägget när ni är ute i det offentliga för fräcka parlekar som aldrig förr!

Fördelar:

 • 5 vibrationsläger
 • Perfekt till parlekar
 • 100 % vattentät

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som säljs separat

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

b swish bnaughty deluxe unleashed trødløs vibrator g black

Se priset här

Det sista vibratorägget från B-swish är en riktigt silkeslen variant i silikon som bjuder på 6 vibrationsmöjligheter. Håll antingen leksaken mot klitoris eller för in ägget vaginalt för utomordentlig klitorisstimulans. Oavsett vad kan man vara säker på att B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg imponerar i alla lägen.

En stor fördel med ägget att det är litet nog att bäras under en längre tidsperiod utan att det gör ont, så varför inte föra in ägget och ge sig ut i det offentliga med partnern för fräcka parlekar. Tack vare den medföljande sladdlösa fjärrkontrollen kan partnern ta kontrollen över vibrationsläget medan man själv får njuta av vibrationerna.

Fördelar:

 • Silkeslent silikonyttre
 • 6 vibrationsmöjligheter
 • Sladdlös fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Måste både köpa AA- och AAA-batterier separat

Knipkulor

Den sista kategorin inom B-swish kollektionen som vi ska kika på är knipkulor. Den här typen av sexleksak dras nytta av vid bäckenbottenträning, och resultatet som man vill uppnå är ett stramare underliv tillsammans med mer intensiva orgasmer. Det är vanligt att dra nytta av knipkulor för att förbättra sexlivet efter bland annat en graviditet, men så behöver det inte alltid vara. Nedan ska vi kika på några B-swish knipkulor, men titta även gärna närmare på Lovebuddys topplista över knipkulor.

B Swish Bfit Classic Kegel Balls Set

b swish bfit classic kegel balls sæt bla

Se priset här

Få ett prisvärt par knipkulor i ett härligt silikonmaterial för bäckenbottenträning när man behöver det som mest. B Swish Bfit Classic Kegel Balls Set förs in vaginalt, och sedan spänner man musklerna för att se till så att kulorna inte glider ut. Detta kallas för bäckenbottenträning, och resultatet blir ett stramare underliv samt mer intensiva orgasmer.

Kulorna väger 24 gram var och blir därför passande för de flesta. Längst ner finns dessutom ett silikonrep med en ögla så att man utan problem ska kunna dra ut kulorna igen när man är färdig. Öva någon minut varje dag eller öva flitigt flera gånger om dagen för att se resultat inom kort.

Fördelar:

 • Len silikonyta
 • Perfekt för bäckenbottenträning
 • Silikonsnöre för att lätt dra ut kulorna efter användning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

B Swish Bfit Classic Knipkulor

b swish bfit classic baekkenbundskugler

Se priset här

De sista knipkulorna på listan är ganska unika på så sätt att de innehåller en friflytande kula. Med andra ord rör sig en kula fram och tillbaka inom knipkulorna när man själv rör sig för att lägga till en extra dimension till träningen.

I detta set får man fyra kulor i två olika viktklasser, så det är upp till en själv hur tungt man vill att det ska bli. Med en härligt len yta av silikon kan man dock vara säker på att det blir riktigt skönt att använda sig av kulorna, och om man använder dem flitigt ser man snart resultat.

Fördelar:

 • Mycket prisvärt
 • Innehåller flera kulor i olika viktklasser
 • Perfekt för bäckenbottenträning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här