Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin – Bäst i test

538

Med en blowjob maskin såsom Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin behöver man aldrig gå miste om härligt oralsex. Den här maskinen bjuder nämligen på en upplevelse som är så nära ett äkta blowjob som det bara går tack vare en bekväm sleeve och en inbyggd motor som stimulerar ens kön utan att man själv behöver göra något. Med andra ord är det en fantastisk handsfree sexleksak som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till att bjuda på utomordentlig njutning.

Nedan ska vi tala lite mer om Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin samt ge några exempel på andra härliga blowjob maskiner som man säkerligen kommer att uppskatta. Fortsätt att läsa och hitta den perfekta blowjob maskinen för en inom kort!

Den älskade Blowjob maskinen – Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin

autoblow 2 xt blowjob maskine

Se priset här

 

Visst kan en fleshlight bjuda på många härliga stunder, men vad sägs om en maskin som kommer så nära äkta oralsex som möjligt? Här kommer sexmaskiner såsom Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin in i bilden. Om man aldrig tidigare har dragit nytta av en Blowjob Maskin (och då har man verkligen gått miste om någonting fantastiskt) är detta en sexleksak med en sleeve som man penetrerar. Öppningen på denne sleeve brukar se ut som antingen en mun, en vagina, ett anus eller helt enkelt bara ett hål. Det viktigaste är dock det som finns på insidan.

Autoblow 2 plus kommer utrustad med pärlor på insidan och en motor som för runt dessa i olika mönster. Resultatet blir en känsla runt ens kön som liknar ett blowjob till en så stor grad som det går. Leksaken är helt handsfree, så man behöver bara föra in sin penis i maskinen, sätta på den, välja hastigheten med hjälp av en vridknapp och sedan njuta. Autoblow 2 kommer med en sleeve, men det är fullt möjligt att ta ut denne ur maskinen för all enkelt rengöra den eller för att byta ut den mot en annan sorts sleeve.

För en så fördelaktig upplevelse som möjligt kan man kanske vilja köpa vissa tillbehör till ens Autoblow plus, och här är det en god idé att kika närmare på ett vattenbaserat glidmedel för att få det där perfekta glidet vid penetrering. Även ett sexleksaksrengöringsmedel kommer att göra under när det är dags att göra rent sin leksak. Använd Autoblow 2 för onanisessionerna eller för att träna upp uthålligheten. När sexleksaken väl urladdas är det bara att ladda upp den igen med en medföljande sladd – inga batterier krävs!

Fördelar:

 • Så nära ett äkta blowjob som man kan komma
 • Utbytbara sleeves för en skräddarsydd upplevelse
 • Laddas upp utan batterier

Nackdelar:

 • Inte intensiv nog för vissa

Alternativ 1 till Autoblow 2 – Autoblow A.I. Blowjob Maskin

autoblow ai blowjob machine

Se priset här

 

Autoblow 2 har definitivt mycket positivt att bjuda på, men om man letar efter en riktigt intelligent blowjob maskin med flera olika tekniker och mönster att välja mellan kommer här ett förträffligt alternativ: Autoblow A.I. Blowjob Maskin. Som man kanske är medveten om står A.I. för ”Artificiell Intelligens” och syftar på att den här maskinen kan förse en med 10 oralsextekniker som skiljer sig åt varje gång man använder leksaken. På så vis får man alltid en ny upplevelse och slipper att nöja sig med ett begränsat antal program.

Precis som hos Autoblow 2 kommer den här blowjob maskinen med en härlig sleeve som man kan föra in sitt kön i, men ha i åtanke att det kan vara gynnsamt för en att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för ett bättre glid. Sexleksaken kopplas in i väggen, och därför behöver man inte oroa sig för att köpa nya batterier eller att ens blowjob maskin ska urladdas. Den fulla längden av Autoblow A.I. Blowjob Maskin är 24 cm med ett inre djup på 20 cm. Välj mellan 10 lägen och 10 hastigheter – och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta.

När man inhandlar en fleshlight eller liknande onaniprodukt krävs det att man gör den största delen av jobbet själv, men så går det inte till när man talar om en blowjob maskin. Allt man behöver göra är att föra in sitt kön i maskinen, och sedan kan man njuta av en känsla som är så nära ett riktigt blowjob som det går.

Fördelar:

 • Oralsextekniker som skiljer sig åt vid varje användning
 • Kommer med en härlig sleeve i silikon
 • Kräver inga batterier

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Alternativ 2 till Autoblow 2 – 3fap Fap Happier Onaniprodukt

fap fap happier onaniprodukt

Se priset här

 

Sist men inte minst måste vi bara nämna 3fap Fap Happier Onaniprodukt. Det må inte vara en blowjob maskin såsom Autoblow 2, men den är trots detta en förträfflig sexleksak som man sannerligen kommer att älska. 3fap Fap Happier Onaniprodukt kommer i form av tre stycken fleshlights med olika egenskaper som sitter ihop i en och samma produkt. En av dessa fleshlights har en öppning som liknar en mun, den andra har en öppning som liknar en vulva och den tredje har en öppning som liknar ett anus.

För att på bästa sätt dra nytta av den här sexleksaken applicerar man ett klick glidmedel och för sedan ner ens penis i leksaken. Varje fleshlight har en egen kittlande textur på insidan för härliga onanisessioner. Använd leksaken antingen själv eller introducera den under parlekarna för att njuta tillsammans med partnern. Varje fleshlight är 23 cm lång, 9 cm bred samt 20 cm hög. Det finns ett justerbart vakuum i alla tre så att man själv ska kunna välja vart man vill ta sin njutning.

Fördelar:

 • Tre olika fleshlights i en och samma produkt
 • Härliga texturer på insidan
 • En förträfflig onaniprodukt vid solostunderna

Nackdelar:

 • Ganska stor och därför svår att förvara och transportera

Blowjob maskiner och dess popularitet

Autoblow 2 är en av de många blowjob maskinerna som finns på sexleksaksmarknaden, och dessa har tagit världen med storm tack vare hur effektiva de är utan att man själv behöver göra någonting. En blowjob maskin kan komma att bli det bästa alternativet till oralsex för de som är ute efter en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt. Autoblow 2 är bara en av de olika blowjob maskinerna som man kan välja mellan, men skälet till att vi valde att just satsa på den här sexleksaken är på grund av hur högkvalitativ och effektiv den är. Det kan helt enkelt inte gå fel när man har en sådan fantastisk onaniprodukt vid ens sida.

Hur använder man en blowjob maskin?

Det är mycket enkelt att dra nytta av en blowjob maskin, och detta är en av anledningarna till varför så många älskar leksaken. Allt man behöver göra är att applicera en klick glidmedel och sedan föra in ens kön i sleeven. Sätt på maskinen, luta dig tillbaka och njut sedan av den fantastiska stimulansen som känns så nära ett blowjob som man kan komma. I vanliga fall behöver man inte tänka på att byta ut batterier då många blowjob maskiner antingen laddas upp med hjälp av en sladd eller pluggas in i väggen vid användning så att man inte behöver oroa sig för urladdning alls.

För att enkelt rengöra ens blowjob maskin såsom Autoblow 2 efter användning behöver man inte tvätta av hela maskinen. Allt man gör är att ta ut själva sleeven ur maskinen och sedan dra nytta av ett rengöringsmedel för sexleksaker för att se till så att ens onaniprodukt blir fullkomligt ren.

Hur ser en blowjob maskin ut?

En blowjob maskin kommer utrustad med en motor inom sig som ser till så att leksaken kan förse en med den där äkta blowjob-känslan. I maskinen sitter en sleeve som vanligtvis är tillverkad av silikon eller ett liknande mjukt material som man kan föra ner sin penis i. Sleevens öppning brukar vara formad som antingen en vagina, ett anus eller en mun för att göra känslan lite mer naturtrogen. På själva maskinen finner man knappar för att skifta mellan diverse program och hastigheter. Detta leder till en skräddarsydd upplevelse som man sent kommer att glömma.

Kom ihåg tillbehören

Vid beställning av en blowjob maskin såsom Autoblow 2 gynnas man definitivt av att samtidigt beställa vissa tillbehör som förbättrar ens upplevelser – både vid onanisessionerna och parlekarna tillsammans med partnern. Ett av dessa förträffliga tillbehör är just ett vattenbaserat glidmedel som förbättrar glidet och på så vis gör det lättare och mer bekvämt att föra in sin penis i sleeven.

Ett ytterligare tillbehör som man heller inte får gå miste om är ett rengöringsmedel som specifikt har tagits fram för att rengöra sexleksaker, så man kommer att få ett bättre resultat än om man enbart gör ren sin onaniprodukt med tvål och vatten. Beställ en blowjob maskin såsom Autoblow 2 redan idag och njut av en känsla som kommer så nära ett blowjob som det bara går!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här