Auto rabbit – den bästa i test

353

Rabbit vibratorer är en typ av sexleksak som har tagit världen med storm tack vare dess förmåga att förse användarna med stor njutning och stimulans. I vanliga fall syftar en Rabbit vibrator på en onaniprodukt som kan användas som en dildo samtidigt som den stimulerar både ens G-punkt och klitoris med hjälp av härliga vibrationsmönster.

Anledningen till varför Rabbit vibratorer har fått sin benämning är då delen av leksaken som stimulerar klitoris påminner om en kanin eller kaninöron. Det finns en lång rad Rabbit vibratorer att välja mellan, men nedan ska vi fokusera på en särskilt högkvalitativ variant: Auto Rabbit Dubbelvibrator.

Vad är Auto Rabbit Dubbelvibrator?

auto rabbit dobbelt vibrator testvinder

 

Se priset här

 

Auto Rabbit Dubbelvibrator är en sexleksak med en längd på 26 cm samt en bredd på 4 cm. Detta resulterar i att både nybörjarna och veteranerna kan få stor njutning av den här riktigt populära testvinnaren. Auto Rabbit Dubbelvibrator är tillverkad av ett härligt TPR-material som kommer att kännas bekvämt mot huden vid penetrering. Den stora fördelen med Auto Rabbit Dubbelvibrator är just antalet funktioner som den kommer utrustad med samt de flera användningsområdena. Man har möjligheten att dra nytta av den här sexleksaken som en ordinär dildo, men det är inte allt. Den kommer dessutom utrustad med 10 olika vibrationslägen som man kan välja mellan.

Det sitter en motor i både själva dildodelen som stimulerar ens G-punkt samt i den lilla kaninen på sidan som stimulerar ens klitoris. Man får därför njutning från flera håll samtidigt när man använder sig av Auto Rabbit Dubbelvibrator – och detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Att skifta mellan de olika härliga vibrationsinställningarna gör man enkelt i botten av leksaken med hjälp av de fyra knapparna. Det blir helt enkelt lätt som en plätt att ta del av den här förträffliga onaniprodukten.

Testvinnare – Rabbit vibratorns popularitet

Auto Rabbit Dubbelvibrator är inte enbart en populär sexleksak, utan den har nått nya höjder genom att tilldelas fem av fem stjärnor inom ett stort sexleksakstest som utfördes av Aftonbladet. Detta är verkligen prov på att Auto Rabbit Dubbelvibrator har mycket att bjuda på. Vad är det dock egentligen som har lett till att just Rabbit Vibratorer har fått ett sådant positivt rykte och många nöjda omdömen? Försäljningen av Rabbit vibratorer började verkligen ta fart efter dess att ett avsnitt av serien Sex And The City visade upp en av dessa vibratorer.

Auto rabbit

Det var då som folk verkligen fick upp ögonen för leksaken, men det finns andra skäl till varför leksaken fortsatte att användas så flitigt. Med tanke på att en sexleksak såsom Auto Rabbit Dubbelvibrator både kan dras nytta av som en dildo, en klitorisvibrator samt en G-punktsvibrator på samma gång får man stor njutning för pengarna, och det här är sannerligen en av aspekterna som lockar. Varför köpa en dildo, en klitorisvibrator och en G-punktsvibrator separat när man kan få allt detta i en och samma produkt? En Auto Rabbit Dubbelvibrator har inte endast möjligheten att bjuda på dessa funktioner, utan gör det också mycket väl, så nu har det med största sannolikhet blivit klart som korvspad varför så många älskar den här sexleksaken.

Att ladda upp leksaken

Hur en Rabbit Vibrator laddas upp beror på vilken variant man satsar på, men just Auto Rabbit Dubbelvibrator kräver batterier – mer specifikt två stycken AA-batterier. Kom ihåg att dessa vanligtvis inte ingår när man beställer sin Auto Rabbit Dubbelvibrator, utan de måste istället köpas separat. Rabbit vibratorn kan naturligtvis fortfarande användas som en dildo trots att den saknar batterier, men om man vill kunna njuta av de 10 vibrationsinställningarna är det viktigt att man köper batterier.

Våta lekar i badrummet

Auto Rabbit Dubbelvibrator må har batterier inom sig, men detta stoppar inte sexleksaken från att vara fullkomligt vattentät. Vissa vibratorer är endast stänktåliga – med andra ord klarar de av glidmedel, men inte att bli nedsänkta i vatten. Auto Rabbit Dubbelvibrator är dock 100 % vattentät, och man kan därför njuta av våta lekar tillsammans med onaniprodukten. Varför inte ta med leksaken ner i badet eller in i duschen för att ta njutningen till en helt ny nivå? På så vis blir det även enklare att rengöra produkten efter användning då den redan befinner sig i vatten.

Gåva till sig själv eller partnern

Förutom att gynna en själv kan Auto Rabbit Dubbelvibrator komma att bli en förträfflig gåva till någon som man håller kär. Kanske beställer man en vibrator som en Alla Hjärtans Dags present till ens partner eller så introducerar man leksaken i sovrummet under de sexiga förspelen. Både en själv och ens partner kommer att älska Auto Rabbit Dubbelvibrator, så det är helt upp till en själv om man vill dra nytta av leksaken under solostunderna eller när det är dags att krydda till parlekarna.

Händiga tillbehör

Att beställa ett och annat tillbehör till ens Auto Rabbit Dubbelvibrator kan komma att göra under i sovrummet. Det allra viktigaste av dessa möjliga tillbehör är ett vattenbaserat glidmedel, då det kan bli ganska obekvämt att föra in vibratorn utan ett ordentligt glid. Även kondomer kan inhandlas om man föredrar att trä dessa på leksaken innan den används.

Auto rabbit

Om man vill höja lusten och förbättra stämningen finns det diverse krämer som man kan applicera några minuter innan onanisessionerna – för att inte tala om härliga doftljus som man inte vill missa. För de som älskar BDSM och andra kinky fetischlekar kan man gynnas av att köpa utrustning såsom bondage rep, handklovar, ögonbindlar eller liknande utrustning som kan användas tillsammans med ens Auto Rabbit Dubbelvibrator för att fullända upplevelserna tillsammans med ens partner. Möjligheterna är nästintill oändliga när det kommer till leksaker som kan dras nytta av vid förspel och samlag. Sist men inte minst får man inte glömma att inhandla ett rengöringsmedel för sexleksaker, och på tal om rengöringsmedel…

Rengöring efter användning

Det allra viktigaste att tänka på – inte bara när det kommer till Auto Rabbit Dubbelvibrator, utan de flesta sexleksaker – är att rengöra sin onaniprodukt ordentligt efter användning. Vad som då kan behövas för att hjälpa en på traven är ett sexleksaksrengöringsmedel. Såsom dess namn antyder är detta ett rengöringsmedel som har tagits fram just för sexleksaker för att se till så att de blir så gott som nya efter varje användning. Då en Auto Rabbit Dubbelvibrator penetrerar en är det alltid viktigt att leksaken är ren innan den förs in, så rengör den gärna både innan och efter användning. För de som inte vill satsa på ett sexleksaksrengöringsmedel är det dock fullt möjligt att få sin leksak ren med tvål och varmt vatten. Det är helt enkelt upp till en själv vad man föredrar.

När allt kommer till kritan har Auto Rabbit Dubbelvibrator mycket att bjuda på. Den här förträffliga vibratorn med alla dess många funktioner kommer inte att svika en oavsett om man vill dra nytta av den under onanisessionerna eller vid förspel tillsammans med partnern. Njut av leksaken som en klassisk dildo eller stimuleras av någon av de 10 olika vibrationsmönstren. Med både en klitorisvibrator och en G-punktsvibrator kan man få precis den typen av njutning som passar ens individuella behov. Beställ den idag som en present till sig själv eller en mycket uppskattad gåva till partnern som ni båda kan få stor nytta av!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här