Auto rabbit – Bäst i test

577

En auto rabbit har du kanske hört talas om förr. Det är nog faktiskt den kändaste sexleksaken i hela världen.

En auto rabbit är en form för klitorisvibrator och dildo. Det är en vibrator som stimulerar din klitoris och din vagina samtidigt.

Du får med andra ord möjligheten för dubbelorgasm g-punkten och klitoris när båda stimuleras på en gång. Det är inte så konstigt att kvinnor genom åren har varit besatta av denna härliga produkt.

 

Auto Rabbit Dubbelvibrator – Testvinnare

Auto rabbit - bäst i test

Se priset här

 • 10 vibrations möjligheter
 • Dubbla vibrationer
 • Bra för nybörjare

Det är den perfekta auto rabbit för dig som är ny till den fantastiska världen av sexleksaker. Den är otroligt användarvänlig och kommer garanterat ge dig en eller flera härliga stunder. Med 10 möjliga vibrationsmönster så kommer du garanterat hitta det perfekta orgasmläget för dig eller kanske till och med flera.

Den här modellen har inte det klassiska rotationerna som du normalt hittar i dildon på en rabbit. Istället för rotationer har dildon vibrationer som stimulerar dig. Så om du älskar vibrationer mer än rotationer är detta det självklara valet. Så stimuleras du givetvis också av de små kaninens härliga vibrationer.

Den är otroligt populär bland kunderna som verkar älska allt med denna lilla produkt. Det som skulle kunna vara en nackdel är att den inte är så stor. Detta gör den dock helt perfekt för nybörjare. En annan nackdel är att den är batteridriven så du ska komma ihåg att byta batterierna för att din kanin alltid ska fungera.

Se priset här

 


 

Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator – Den billiga

Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator

Se priset här

 • Elegant design
 • Värmefunktion
 • Kundfavorit

Denna vackra lila auto rabbit är lika stimulerande som snygg. Du kan välja mellan tio härliga vibrationsmönster vilket gör att du kan vara säker på att hitta den perfekta vibrationen för just dig. Både klitorisvibrationerna och dildovibrationerna är kraftfulla och intensiva för optimal dubbel njutning.

Velve Riva är vattentät så du kan göra dina stunder i badet ännu våtare. Det som gör denna rabbit helt unik är att den har en värmefunktion. Du kan hetta upp din nya bästa vän till 37 – 39 grader för en extremt het upplevelse.

Den är gjord i mjukt silikonmaterial som känns skönt mot din kropp. Produkten kan laddas vilket gör att du inte ska tänka på att byta batterier utan din rabbit är alltid klar till en ny omgång när du är det.

Den är 21 cm lång och 3,5 cm bred. En laddning håller cirka 60 min till 90 min. En nackdel med produkten är att den är lite högljudd.

Läs hela recensionen här

 


 

Capella – Mest populära

Capella mshop

Se priset här

 • Prisvärda
 • Passar också till par
 • Användarvänlig

Denna rabbit vibrator kombinerar härliga klitorisvibrationer med stimulering av g-punkten. Du kan välja mellan kraftfulla och intensiva vibrationer eller härligt kittlande beröring. De 10 vibrationsmöjligheterna gör dessa val möjliga.

Capella är designad för att nå g-punkten helt perfekt. Produkten är smidig och nätt vilket gör den lätt att använda. Rotera din Capella när du använder den för ytterligare stimulering och ännu mer njutning.

Den är otroligt lätt att styra. Med en knapptryckning byter du vibrationsinställningar på båda motorerna som du styr på samma gång. Kunderna kallar det en orgasmmaskin.

En nackdel är att motorerna och vibrationerna inte kan styras separat. Det gör att du måste använda båda motorerna på samma gång, varje gång.

Se priset här

 


 

Ultra 7 Pleasure Rabbit – Till nybörjare

Ultra 7 Pleasure Rabbit

Se priset här

 • Roterande kulor
 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Användarvänlig

Detta är en klassisk auto rabbit som har roterande kulor i dildon. Det som gör denna produkt unik är att kulorna dessutom roterar åt olika håll för extra stimulering. Kulorna har dessutom tre olika hastigheter som du kan välja mellan.

Kaninöronen stimulerar samtidigt din klitoris med fantastiska vibrationer och du kan välja mellan hela 7 vibrerandeinställningar att välja mellan. Fyra av dessa vibrationer är pulserande och resterande tre är statiska.

Du byter enkelt mellan de olika inställningarna för vibration och rotation med en enkel knapptryckning. Att den är så lätt att använda gör den perfekt för nybörjare. Dock passar denna orgasmmaskin även den erfarne.

Se priset här

 


 

Satisfyer Vibes Magic Bunny – Den fräcka

Satisfyer Vibes Magic Bunny

Se priset här

 • 12 vibrationsmöjligheter
 • Flexibel
 • Uppladdningsbar

Denna auto rabbit är lika lätt att använda som den är skön. Med en enkel knapptryckning bestämmer du vilken intensitet som passar dig bäst. Prova dig fram och utforska alla möjligheter för att hitta din optimala njutning.

Den är gjord i härligt, mjuk silikon och ABS plast som känns skön i och på dig, under din dubbelstimulering.  Eftersom den också är uppladdningsbar kan den alltid vara redo när du är klar till att komma till orgasmhimlen.

Se priset här

 


 

Satisfyer Vibes Mr.Rabbit – Till den erfarne

Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

Se priset här

 • 12 vibrationsinställningar
 • Uppladdningsbar
 • Lätt hanterlig

Färgen och formen bjuder in till sexig lek som kommer bjuda på många kittlande orgasmer. Den är otroligt lätt att styra med några enkla knapptryckningar väljer du mellan 12 vibrationsmöjligheter. Ovanpå produkten hittar du tre knappar en för att styra intensitet, en för vibrationsmönster och en för att sätta på och stänga av din nya bästa vän.

Denna auto rabbit är uppladdningsbar så den är alltid redo för en ny omgång. Använd den med vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare stund.

Se priset här

 


 

Zalo Ichigo – Nyhet

Zalo Ichigo

Se priset här

 • Lyxig
 • Appstyrd
 • Guldöverdrag

Det ser kanske ut som en romantisk och sockersöt produkt men låt inte utsidan lura dig den är fylld av njutning. Låt de tysta intensiva vibrationerna ta dig till orgasm efter orgasm. Den är gjord i ett silikonmaterial som känns mjukt och skönt mot din kropp.

Designen är något helt utöver det vanliga. Den pastell lila vibratorn har en 18 k gulddetalj i toppen. Det är vibratorn du vill visa upp.

Det är även en väldigt modern produkt som du styr enkelt från en app på din telefon. Du ska med andra ord inte leta efter knappar utan kan bara enkelt luta dig tillbaka och hitta rätt läge helt avslappnat från din app. Det finns 8 vibrationer för dig att orientera dig mellan och hitta det som får dig raka vägen till orgasmhimlen.

Den kan användas under vatten i 30 minuter så du kan göra din lek ännu våtare. Ett tips är också att använda den med vattenbaserat glidmedel för att göra det ännu skönare.

Se priset här

 


 

Auto rabbit och Sex and The City

Auto rabbiten fick sitt stora genombrott i Sex and The City under tidigt 2000-tal. I den kända serien var det en av huvudrollerna Charlotte som använde den och inte vill lämna sin lägenhet på över en vecka, för att hon njöt så mycket. Hon blev besatt av sin lilla kanin och efter den scenen är det många andra som också blivit det. Den blev faktisk utsåld efter avsnittet då många kvinnor tänkte att de också ville ha en produkt som gav dem så många orgasmer att de inte vill gå hemifrån.

Som du kan se ovan kan produkten variera lite och kommer antingen med härliga vibrationer eller sköna roterande kulor för att stimulera din g-punkt. Samtidigt som du penetreras så stimulerar de små kaninöronen din klitoris med oemotståndliga vibrationer.

Liksom Charlotte kommer du inte att vilja lämna ditt hem när du först har testat superprodukten auto rabbit. Eftersom det är en så populär produktkategori finns det givetvis en mängd olika slags auto rabbits på marknaden. Du kan spendera dagar på att kolla igenom det stora urvalet men det känns ju väldigt oproduktivt och onödigt.  Därför valde vi att samla några av våra favoriter ovan så att du enkelt kan hitta din nya sexleksak.

Om det är en sexleksak du ska investera i är det faktiskt denna. Om du inte känner dig helt övertygad kan du läsa om de orgasmer du kan få med en rabbit nedan.

 

Vad är en klitorisorgasm?

Kort fakta om klitoris:

 • Det mesta av klitoris gömmer sig inne i kroppen. Yttre klitoris brukar kallas toppen av isberget. Inne i dig gömmer sig hela 8 cm.
 • Klitoris har 8000 nervänder vilket gör den till kroppens känsligaste organ. En penis har cirka 4000 nervändare.
 • Vid en klitorisorgasm rusar blodet ned till klitoris och den svullnar och blir ännu mer känslig. När du når toppen av ditt klimax börjar ditt kön att pulsera och du kan uppleva okontrollerade ryckningar i kroppen.

Klitoris kallas för kvinnans njutningscenter. Det är det enda organet i kroppen som har njutning som enda syfte. Din klitoris har alltså ingen annan funktion än detta. Det är också den orgasmen som kvinnor har lättast att få. Detta förklarar även varför kvinnor inte upplever klimax lika ofta som män under penetration. Många kvinnor har otroligt svårt att komma genom enbart penetrering och behöver få klitoris stimulerad samtidigt för att det ska ske.

Att män upplever orgasm mycket oftare än kvinnor har till och med fått ett namn. Det kallas för ”the orgasm gap”. Men denna klyfta kan inte enbart skyllas på män som inte tar hänsyn och tänker mer på sin egen orgasm än din. Detta skyldes på en samhällsstruktur. De flesta kvinnor vet inte ens att klitoris är deras njutningscenter då de aldrig fått lära sig det. Hade du fått lära dig detta hade du kunnat informera din bättre hälft och ni kunde ha haft ett bättre sexliv.

Dock har sexleksakindustrin haft koll på den här klyftan länge och har skapat produkter som är perfekta för en kvinna och hennes orgasm. Det bästa med en auto rabbit är att den stimulerar klitoris och den ökända g-punkten och är designad för att kunna ge dig orgasm efter orgasm.

 

Den mytiska g-punkten

G-punkten har du hört om många gånger. Den mytiska punkten inne i dig som ska leda dig rakt in i en sprutorgasm. Det finns inte en magisk knapp i din vagina som tar dig till orgasm men ett område. Detta område som i folkmun kallas g-punkten ligger några cm in i din vagina upp mot din mage. Så den ligger inte rakt in utan lite uppåt vilket är anledningen till att många g-punktsvibratorer är böjda i toppen. Det gör även att området är svårt att komma åt med vanlig penetration. Oftast kräver g-punkten väldigt specifika ställningar.

G-punkten är tro det eller ej en del av klitorisgigantiska nervområde. Klitoris är så mycket större än de flesta tror så egentligen är en g-punktsorgasm en del av en klitorisorgasm.

Oavsett vilken orgasm du få är det positivt för dig att få så många som möjligt.

Orgasmer har massor av positiva effekter nedan kan du läsa om några:

 • Du sover bättre av orgasmer. Har du någon gång känt dig trött efter sex? Det gör många av oss då lugnande hormon utsöndras vid orgasm och vi blir lite dåsiga. Detta leder till en bättre natts sömn.
 • Det kan bota värk. Har du huvudvärk? Prova att leka med dig själv eller din partner, det kan nämligen minska din värk att nå klimax.
 • Du blir gladare. En orgasm utsöndrar lyckohormon i din kropp och gör dig faktiskt gladare.
 • Du får finare hy av att ligga. Detta har bevisats av forskning att dem som har ett bra sexliv har bättre hy än de som inte gör det.
 • Du ser yngre ut. Den här kanske i dina öron låter helt påhittad men det är helt sant. Detta stöttas också av forskning som har bevisat att människor som oftare får orgasm ser yngre ut.
 • Hormon som utsöndras i kroppen minskar stress och gör dig lugnare. Ja även ett lugnande hormon tar sig ut i kroppen och gör att du känner dig lugnare och därmed mindre stressad.
 • Stärker ditt immunförsvar och gör dig friskare.

Som du ser kan orgasmer ha otroliga effekter på din psykiska och fysiska välmående. Därför är det endast fördelar med att besöka orgasmhimlen så ofta som möjligt. Så är det ju också otroligt skönt att få en orgasm så det skulle kunna vara anledning nog.

 

Vibrationer ökar dina möjligheter för orgasm

Det som gör en auto rabbit så speciell är att den fördubblar dina orgasm chanser och därmed fördubblar dina chanser för välmående. Vibrationer har en effekt på kvinnor som är helt otrolig. Det finns en anledning till att nästan alla leksaker vibrerar. Vi människor kan inte ge varandra den vibrerandeeffekten vilket kan vara anledningen till att den känns så speciell och otroligt skön.

Man har sett att kvinnor njuter så mycket av vibrationer att manliga vuxenleksaker nu också ofta kommer med vibrator funktioner. Låt vibrationerna skölja över din klitoris och din vagina och ta kontrollen över din orgasm.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här