Topplista – de bästa fjärrstyrda & appstyrda sexleksakerna

523

Med hjälp av appstyrda sexleksaker får man tillgång till funktioner som annars inte hade varit möjliga när det bland annat är tal kring räckvidden, möjligheten till nästintill oändliga vibrationsmönster och det faktumet att man med största sannolikhet har med sig mobilen överallt. På så vis har man fjärrkontrollen till sin sexleksak nära tillhands oavsett var man är.

Nedan finner du en lista över de bästa fjärrstyrda och appstyrda sexleksakerna på marknaden, och med hjälp av den här listan dröjer det förhoppningsvis inte länge till dess att man hittar sin favorit. Med en fjärrstyrd sexleksak vid ens sida öppnas dörrarna till helt nya sexiga upplevelser.

TESTVINNARE – We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

 

Den appstyrda leksaken som vi ska börja med är en högkvalitativ produkt och en äkta prisvinnare som man inte vill missa. We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App kan användas på egen hand eller tillsammans med partnern där ni själva väljer huruvida vibratorn ska styras med den medföljande fjärrkontrollen,med en gratisapplikation i mobilen eller via squeeze-teknologin.

Squeeze-teknologi innebär att genom att krama fjärrkontrollen ökar även vibrationerna och blir därmed starkare.

Själva sexleksaken är en G-punktsvibrator och en klitorisvibrator som man för in efter applicering av ett vattenbaserat glidmedel, och sedan är det bara att välja en av de 10 vibrationslägena via en applikation i mobilen.

Vibrationerna kan styras via både fjärrkontrollen och på själva leksaken, men att styra vibratorn via applikationen har vissa fördelar. Man kan nämligen styra appstyrda sexleksaker som den här med telefonen oavsett var man befinner sig, så det är möjligt att ta del av parlekar även om man inte ens är i samma stad. Kanske för man själv in vibratorn medan man låter ens partner bestämma vibrationsläget för fräcka lekar antingen i sovrummet eller ute i det offentliga. Då appstyrda sexleksaker såsom We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App är framtagna i ett riktigt behagligt silikonmaterial kommer leksaken att vara skön att använda – för att inte tala om fördelen av att kunna ladda upp leksaken med en sladd istället för att tvingas använda batterier.

Fördelar:

 • Styr vibrationerna via appen med oändlig räckvidd
 • Välj mellan hela 10 olika vibrationsmönster
 • Tillverkad av behaglig silikon

Nackdelar:

 • Tappar ibland kontakten med telefonen

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg

sinful sinful rechargeable remote control double love egg

Se priset här

 

För fjärrstyrda sexleksaker som är diskreta för enkel transport och förvaring samt ett perfekt val för nybörjaren kommer här Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg. Den här sexleksaken kan föras in i vaginan för härlig stimulans tack vare de två motorerna som finns i vibratorn. Med så mycket som 10 vibrationslägen att välja mellan kommer man säkerligen inom kort att finna ett som passar en helt perfekt, och med den medföljande fjärrkontrollen blir det lätt att skifta mellan vibrationslägena.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg må inte vara inom kategorin appstyrda sexleksaker, men med hjälp av fjärrkontrollen kan man ändå njuta av utomordentliga parlekar i sovrummet tillsammans med partnern. Kanske njuter man själv av leksakens vibrationer medan ens partner väljer läget via fjärrkontrollen. För att vibratorn ska bli så skön som möjligt att använda är leksaken framställd i silikon – ett material som verkligen är silkeslent för bästa möjliga känsla. Glöm även allt som har att göra med batterier då den här sexleksaken laddas upp med hjälp av en sladd. Med andra ord slipper man fullständigt att köpa batterier! Så även om Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg inte hör till appstyrda sexleksaker är den väl värd att nämna.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Effektiv för både nybörjare och proffsen
 • Perfekt till parlekar

Nackdelar:

 • Vissa anser att vibrationerna är lite svaga

DEN BILLIGA – Baseks Multispeed Vibratorägg

baseks fjernbetjent love vibrator

Se priset här

 

Det behöver inte kosta skjortan när man beställer appstyrda sexleksaker eller fjärrstyrda varianter, och inte blir detta mer tydligt än när man kikar närmare på Baseks Multispeed Vibratorägg . Den här vibratorn är liten och därför mycket enkel att förvara eller att ta med i handväskan, men trots den lite mindre storleken kommer vibrationerna ändå verkligen att imponera på en. Bläddra igenom de 10 vibrationsinställningarna för att hitta en som passar, och varför inte bjuda in partnern för att ta del av lekarna? Kanske låter man sin partner hålla i fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna medan man själv njuter av leksaken.

Det må inte vara inom kategorin ”appstyrda sexleksaker”, men fjärrkontrollen har en räckvidd på upp till 15 meter, så man behöver inte vara intill varandra för att njuta av de härliga parlekarna. Det är fullt möjligt att ta med Baseks Multispeed Vibratorägg ut i det offentliga för lite kinky lekar utan att allmänheten runtom vet vad som pågår. Krydda till sexlivet lite extra – kanske inte med appstyrda sexleksaker, men med en högkvalitativ fjärrstyrd vibrator.

Fördelar:

 • Utrustad med 10 vibrationsinställningar
 • Perfekt för parlekar
 • Medföljande fjärrkontroll med 15 meter räckvidd

Nackdelar:

 • Krävs batterier till både vibratorn och fjärrkontrollen

MEST POPULÄRA – We-Vibe Unite

we vibe unite purple 2000x2000

Se priset här

 

Med appstyrda sexleksaker och fjärrstyrda vibratorer kan man njuta av vibrationer som kan styras på håll. Detta blir klart som korvspad när man kikar närmare på We-Vibe Unite: en vibrator med en medföljande fjärrkontroll som tillåter en att skifta mellan vibrationslägen även om fjärrkontrollen är tre meter bort från sexleksaken. Klitorisvibratorn kan dras nytta av antingen i sovrummet eller om man vill ta ut den för fräcka lekar i det offentliga. Med 10 vibrationsinställningar att välja mellan kommer man med största sannolikhet inom kort att hitta ett passande läge för en.

Det som är så gynnsamt med appstyrda sexleksaker och fjärrstyrda sexleksaker är just att de är sådana perfekta parleksaker, och We-Vibe Unite är inget undantag. Att själv njuta av vibrationerna medan partnern bestämmer vilket vibrationsläge man ska ligga på kan utan tvekan krydda till det i sovrummet eller överallt annars där man bestämmer sig för att dra nytta av sexleksaken. Satsa på app styrda sexleksaker eller fjärrstyrda sexleksaker såsom We-Vibe Unite redan idag för upplevelser utöver det vanliga. Som kronan på verket är leksaken uppladdningsbar, så oroa dig inte för något behov av att köpa batterier.

Fördelar:

 • Skifta mellan 10 vibrationslägen
 • Stilren design med läckert silikonmaterial
 • Rätt val för parlekarna

Nackdelar:

 • Har enbart en räckvidd på tre meter

TILL VARDAGEN – Lyxiga Boxen För Par

lyxiga boxen for par 2000x2000

Se priset här

 

Varför nöja sig med en typ av appstyrda sexleksaker när man kan få ett helt paket med allt som kan tänka behövas för kinky parlekar med sin käraste? Visst kan det vara svårt att hålla reda på alla tillbehören som man behöver för en fulländad upplevelse, men genom att satsa på den här boxen kan man pusta ut med vetskapen om att man har allt det nödvändiga. Vad ingår då i det här paketet? Jo, den mest efterlängtade produkten i boxen är We-Vibe Sync, en typ av appstyrda sexleksaker som ser till så att en själv och partnern får en upplevelse som aldrig förr i sovrummet.

Låt den här sortens appstyrda sexleksaker stimulera en medan partnern drar nytta av en gratisapplikation i telefonen för att härigenom styra vibrationerna. Välj mellan någon av vibrationslägena som redan finns eller skapa helt nya! Andra produkter i boxen består av ett doftljus för stämningens skull, ett vattenbaserat glidmedel för att enklare föra in vibratorn, ett sexleksaksrengöringsmedel för efter användning samt en lustökande olja. Allt detta garanterar att man har produkterna som behövs för en härlig upplevelse med ens partner. Med appstyrda sexleksaker kan det inte gå fel!

Fördelar:

 • Allt för parlekar i en och samma box
 • Innehåller högkvalitativ vibrator som styrs via mobilen
 • Enkel förvaring

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN FRÄCKA – Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg

svakom elva fjernbetjent vibrator g lilla

Se priset här

 

Välj mellan lila eller rosa och få ett riktigt lyxigt och fräckt vibratorägg vid namn Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg. Den stilrena designen ser riktigt snygg och dyr ut trots att leksaken kommer till ett ganska resonabelt pris, och inte får vi glömma att nämna det sköna silikonmaterialet som sexleksaken är tillverkad av. Vad är då fördelen med att satsa på just det här vibratorägget istället för andra fjärrstyrda och appstyrda sexleksaker? Jo, Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg har en räckvidd på upp till hela 10 meter med en fjärrkontroll som är enkel att använda samt kan skifta mellan 25 vibrationsinställningar. Det låter nästan för bra för att vara sant.

Använd antingen sexleksaken i sovrummet eller ute i det offentliga där ens partner kan styra vibrationerna via fjärrkontrollen medan man själv bara lutar sig tillbaka och njuter. Det är därtill fullt möjligt att använda leksaken själv under onanisessioner på egen hand – det är upp till vad man föredrar, och Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg kommer inte att svika en oavsett. Att njuta i duschen eller badkaret blir också en möjlighet då ägget är vattentätt.

Fördelar:

 • Hela 25 vibrationsmöjligheter
 • Fjärrkontrollen har en räckvidd på 10 meter
 • Vattentät för lekar i badet eller duschen

Nackdelar:

 • Måste laddas i hela två timmar för en timmes lek

DEN LYXIGA – Scorpio

scorpio 2000x2000

Se priset här

 

Om man inte har en för tajt budget är Scorpio en förträfflig vibrator för alla de som vill ta njutningen till en helt ny nivå vid solosessionerna eller de heta stunderna tillsammans med ens käraste. Scorpio är en prostatastav som både bjuder på vibrationer samt en värmefunktion, och allting styrs med hjälp av en händig medföljande fjärrkontroll.

Skifta mellan 10 olika vibrationsinställningar för att hitta den mest passande för ens individuella behov och önskemål. Med sitt härliga silikonmaterial kan man lita på att man får en mycket skön och silkeslen produkt som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till njutning. Ha i åtanke att trots det faktumet att Scorpio är framtagen som en prostatastav kan den utan problem användas av både män och kvinnor. Leksaken laddas upp med hjälp av en USB-laddare, så inköp av batterier är ingenting som man behöver tänka på.

Fördelar:

 • Skifta mellan 10 vibrationsinställningar
 • Kommer utrustad med värmefunktion
 • Tillverkad av härligt silikon

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

TILL DEN ERFARNE – B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg

B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg

Se priset här

Den nästsista sexleksaken på vår lista över fjärrstyrda och appstyrda sexleksaker är ett perfekt val för den erfarne sexleksaksanvändaren: B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg. För de som har en förkärlek till heta anala lekar tillsammans med partnern eller på egen hand kommer den här sexleksaken sannerligen att imponera på en. Njut under onanisessioner, förspel eller samlag av någonting lite extra.

Leksaken agerar inte bara som en ordinär analplugg utan kommer dessutom med 10 olika vibrationslägen som man kan välja mellan. Likt appstyrda sexleksaker kan man med den här fjärrstyrda produkten låta partnern ta saker i sina egna händer genom att skifta mellan vibrationerna tack vare den medföljande fjärrkontrollen. Allt man behöver göra är då att luta sig tillbaka och njuta av stimuleringen från B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg. Satsa på den här riktigt billiga leksaken redan idag för att få en skön vibrator i silikon som är vattentät och därför både kan avnjutas i sovrummet och badet.

Fördelar:

 • Effektiv analplugg vid onani, förspel eller samlag
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Vattentät för våta lekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – We-Vibe Vector

we vibe vector 2000x2000

Se priset här

 

Då är det dags för den sista produkten inom kategorin appstyrda sexleksaker, och vi har sannerligen lämnat en av de bästa till sist. We-Vibe Vector är en typ av appstyrda sexleksaker som tillåter en att använda vibratorn samtidigt som partnern styr vibrationerna genom en gratisapplikation på telefonen. Det finns ingen begränsning gällande räckvidd, så ens käraste kan befinna sig på andra sidan jordgloben och fortfarande ha möjligheten att skifta mellan vibrationslägena.

We-Vibe Vector är framtagen som en prostatastav, men visst kan både hon och han använda sexleksaken. Med 10 olika vibrationsinställningar att skifta mellan har man mycket att testa sig fram genom för att hitta just det vibrationsmönstret som blir perfekt för en. Silikonet som leksaken är tillverkad av är verkligen sammetslent för en upplevelse utöver det vanliga.

Fördelar:

 • Prostatastav med 10 vibrationsmönster
 • Framtagen i sammetslent silikon
 • Styr vibrationerna via mobilen med oändlig räckvidd

Nackdelar:

 • Ganska dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här