Andropenis – Bäst i test 

379

Andropenis är produkten för dig som letar efter en permanent penisförlängning

Det är många av oss som kanske inte är helt nöjda med vad vi fick i genernas lotteri i förhållande till storleken på vår kuk. 

Om tycker att din penis är lite för kort är du inte den enda som upplever det. Väldigt många män vill ha en större lem och Andropenis gör det möjligt. 

Vi har recenserat två Andropenisar nedan för att du ska kunna hitta rätt produkt till din förlängning. 

Andropenis Gold Penisförlängare

andro gold

Se priset här

 • Permanent förlängning
 • Snygg design 
 • Populär 

Andropenis gold är en väldigt snygg och effektiv produkt som permanent kommer att förlänga din penis. Den är medicinskt framtagen för att kunna ge dig det absolut bästa resultatet. Produkten fungerar genom att systemet drar ut din penis och därmed skapar nya celler vilket förlänger din penis. 

Det är dock inte bara att använda produkten så är din penis längre från den ena dagen till den andra. En penisförlängning tar tid. Ju längre tid du använder din Andropenis gold desto bättre resultat. Just med denna produkt rekommenderas du använda den 4 till 9 timmar om dagen i en 6 till 9 månaders period. 

Hur länge Andropenis gold ska användas beror givetvis på vilket resultat du önskar. Den förlängs med cirka 0,5 cm i månaden om du följer de rekommendationer som angivs. På sikt kan du förvänta dig en förlängning på 4 cm och en omkrets som är cirka 1,5 cm större. 

Det är rätt otroliga resultat om du är villig att arbeta för det. Målet med produkten är att den ska vara lätt att använda. Det visar sig genom att du kan ha produkten sitter på plats även när du utför vardagssysslor. 

Andropenis gold är gjord av plast och metall med en 24 karats guldbeläggning. Produkten kan sträckas ut 21 cm. I köpet får du med en massa praktiska saker som ska göra din upplevelse så bekväm och enkel som möjligt. 

Detta ingår i köpet av Andropenis gold:

 • En penisförlängare i guld. 
 • 2 komfortband 
 • 2 ringar
 • 2 skumkuddar
 • CD-skiva med instruktioner 
 • Quick guide 
 • Instruktionsbok 
 • Elektronisk bok med härliga sextips.

Vid köp får du dessutom tillgång till medicinsk support från Andromedical. 

Fördelar:

 • Support under hela din behandling för att den ska vara så effektiv och säker som möjligt. 
 • En snygg design som gör att du vill bära produkten i flera timmar om dagen. 

Nackdelar:

 • Penisförlängning är ingen lätt process. Är du inte redo att göra arbetet dagligen så rekommenderar vi andra tillfälliga lösningar istället. 
 • Det tar lång tid att uppnå resultat. 
 • Produkten kan inte användas om din penis är under 8 cm lång. 

Androextender penisförstorare

Androextender

Se priset här

 • Permanent förstoring
 • Medicinsk support 
 • Användarvänlig 

Andro penis är en produkt som är framtagen för att förlänga din penis permanent. Det gör den med hjälp av ett dragningssystem som har visat sig vara effektivt. Precis som med produkten ovan så bildas nya celler när du använder produkten vilket gör att din penis växer. 

Andropenis rekommenderar att du bär den 4 till 9 timmar dagligen i upp till 9 månader. Du kan göra processen kortare eller längre beroende på vilket resultat du önskar. Då det är samma företag som står bakom bägge dessa förlängare så kan du förvänta dig samma resultat av din användning. 

Du kan på en månad förlänga din penis med cirka 0,5 cm och totalt under längre tids användning 4 cm. även omkretsen kan öka med imponerande 1,5 cm. 

Andropenis gör upplevelsen så bekväm som möjlighet och Andromedical har lag mycket fokus på komfort. De vill gärna sätta din komfort i fokus då du ska bära produkten i flera timmar. För att du enkelt och smidigt ska komma igång är den också busenkel att montera. 

Den är gjord av plast och metall av hög kvalitet. Även denna är 21 cm och kan inte användas av dig som har en penis på mindre än 8 cm under erektion. 

I köpet så får du:

 • Andropenis penisförlängare.
 • Medicinsk support under hela förloppet. 
 • 2 komfortband
 • 2 komfortkuddar 
 • Snabb guide 
 • Instruktionsbok 
 • 100 sextips i form av en E-bok 

Du får med andra ord allt du behöver för att komma igång med din penisförstoring. 

Fördelar:

 • Medicinsk support för att stötta dig igenom processen. 
 • Passar alla som gärna vill ha en större penis. Oavsett om du provat annan form för penisförlängning förr eller inte så kan du använda den smidiga produkten. 
 • Billigare än den tidigare produkten vi kollade på. 

Nackdelar:

 • Designen ser väldigt medicinsk ut i förhållande till Andropenis guld. 
 • Som med den tidigare produkten vi kollade på så är det givetvis också en nackdel med den här att det tar lång till att se resultat. 

Andropenis ger dig storkukslugn 

Du kanske har hört begreppet storkukslugn någon gång. Det syftar på en man som är bekväm i sig själv, vilket ju säger ganska mycket om storlekens betydelse. En man med stor penis kan alltså ha ett bra självförtroende och känna sig självsäker. 

Det är givetvis inte så att alla män med stor penis har detta eftertraktade lugn men några har det säkert. För oss män är storleken på vår lem nämligen väldigt viktig. Det har gjorts studier på området och män som har en mindre penis känner sig ofta osäkra och upplever ångest. 

Kanske är du en av många som blir nervös och mår dåligt varje gång du ska ligga med en ny sexpartner. Du är rädd att hen ska bli besviken eller ja kanske till och med skratta åt dig. 

Det är som att vår manlighet sitter i vår penis. Detta är givetvis långt från sanningen men samhället har fått oss att tro att det är så världen ser ut. 

Andropenis kan hjälpa dig som är trött på att känna skam över din penis. Du kan äntligen få det där härliga självförtroendet som en stor penis kommer med.

Andropenis är en lång process

Som du har sett vid produkterna ovan går en penisförlängning inte på en natt. Det är något du verkligen ska kunna spendera tid och energi på under en längre period. Du ska också kunna göra det varje dag för att kunna förvänta bra resultat. 

En permanent förlängning kräver att du inte tar pauser i flera veckor utan att du verkligen kan fokusera på det. Eller det är ju inte ett krav men om du vill se resultat så måste du göra det hårda arbetet. 

Andropenis är bekväma innanför sin kategori, det betyder dock inte att upplevelsen är behaglig. En penisförlängning är för det mesta rätt obekväm. Du kanske kan räkna ut detta själv då det handlar om att sträcka en kroppsdel för att göra denna längre. 

Vi rekommenderar därför endast att du som verkligen lider av din lilla snopp genomför denna process. När du har tagit beslutet och köpt din Andropenis så är det också viktigt att du dedikerar dig till den långa processen. 

Andra alternativ 

Andropenis är dom bästa till en effektiv permanent penisförlängning men det finns andra tillfälliga lösningar som kanske också kan passa dig. 

Tillfällig penisförlängning betyder att den endast varar i max några timmar och det är kanske därför inte den lösningen du är ute efter. Men vi tänkte informera om den lösningen också då den är lite mer behaglig och kan hjälpa dig i stunden. 

Den bästa produkten när du letar efter en tillfällig förlängning är en penispump

En penispump:

 • Förlänger tillfälligt din penis. 
 • Gör din penis mer känslig och ökar därmed din njutning. 
 • I kombination med en penisring kan du hålla erektion längre. 
 • Du får ett fylligare resultat. 
 • Kan vara hjälpsamt när om du har erektil dysfunktion. Då den hjälper dig att få upp den samt att hålla erektionen i en längre period. 

En penispump kan alltså väldigt mycket och kan egentligen vara svår att sammanlikna med Andropenis då den ger ett annorlunda resultat. Dock ger den mer fyllig effekt på längd och omkrets precis som Andropenis. 

Pumpen fungerar genom att du för in din penis i en tub och skapar vakuum genom att pumpa. Det kan ske med vatten eller luft. Din penis blir efter pumpning märkbart större och du känner också beröring mer intensivt

Denna produkt ger dig givetvis inte det konstant bättre självförtroendet som en mer permanent lösning men kan verkligen hjälpa dig under akten. 

Det som talar för en penispump är att det är ett snabbt märkbart resultat och att processen är mer behaglig. En pump kan till och med vara behaglig att använda och ge dig njutning redan före ni går igång. 

Problemet med en pump är att du kanske inte vill introducera den tidigt i ett förhållande då det kan kännas lite pinsamt. Har du fått en permanent lösning ska du inte heller tänka på att pumpa varje gång. 

Du vet bäst själv vad du är mest bekväm med och det finns garanterat en lösning som passar ditt behov. En Andro penis kan nästan kännas lite magisk då du får en permanent längre penis. Det är något de flesta bara drömmer om och nu kan den drömmen bli verklighet. 

Att välja en penisförlängare framför en operation är betydligt billigare. Så om du vill ha en permanent stor kuk och lugnet som kommer med den rekommenderar vi Andropenis

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här