Analdildo för kvinnor – bästa i test

268
Har du funderat på att experimentera med anala lekar? Då behövs utan tvekan en högkvalitativ analdildo för kvinnor som finns där för en i alla lägen. Greppa tag om dildon, applicera en klick analt glidmedel och börja njuta. Nedan ska vi kika närmare på några av de bästa analdildoarna för kvinnor på marknaden, så hitta den som passar dig bäst!

TESTVINNARE – Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp

fun factory amor dildo med sugeko

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av medicinskt silikon
 • Vattentät
 • Utrustad med en effektiv sugpropp

Nackdelar:

 • Svårt att få ett bra glid även med hjälp av glidmedel

Recension

En äkta testvinnare som kan skryta med sitt släta yttre och kraftiga sugpropp. Välj antingen en rosa eller svart färg och få här en analdildo för kvinnor som verkligen imponerar. Produkten har en perfekt storlek som garanterar att båda nybörjare och veteraner kommer att älska den.

Samtidigt ser det lena och sköna silikonmaterialet till så att det blir lätt som en plätt att föra in dildon. Som en analdildo för kvinnor är detta ett ypperligt val, och med en vattentät egenskap kan man njuta i både sovrummet, duschen och badkaret.

Rekommenderad användning

Applicera rikligt med glidmedel på ens analdildo för kvinnor och för sedan försiktigt in leksaken antingen analt eller vaginalt beroende på vad man föredrar. Om man vill använda leksaken till handsfree lekar kan man dra nytta av sugproppen i bottnen för att fästa dildon på väggen eller golvet först.

Tack vare storleken är Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp en analdildo för kvinnor som är passande för både nybörjare och veteraner.

Det säger andra kunder

Leon – Jättehärlig form och färg. Underbart att den inte ser ut som en riktig penis, önskar det fanns fler som inte var realistiska.

Sammanfattning

En skön analdildo för både nybörjare och erfarna i ett lent silikonmaterial som gör det lättare att föra in leksaken.

BÄST TILL NYBÖRJAREN – Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare

baseks slimline begynder anal dildo medium

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av len silikon
 • Naturtroget utseende
 • Sugpropp i basen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Den perfekta nybörjardildon som både är billig, snygg samt enkel att använda. Både det billiga priset, den lämpliga storleken och det släta silikonmaterialet ser till så att denne analdildo för kvinnor blir perfekt för nybörjaren som vill experimentera med anala lekar. Njut av det naturtrogna utseendet med synliga ådror och ett markerat ollon, och varför inte dra nytta av basens sugpropp för att fästa dildon på plana ytor.

Det billiga priset är en fröjd för ögat då det inte behöver kosta skjortan att få tillgång till en högkvalitativ produkt som den här. Njut på egen hand under onanisessionerna eller introducera en analdildo för kvinnor som den här under parlekarna.

Rekommenderad användning

Applicera en klick analt glidmedel och för in Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare analt. Använd även sugproppen för handsfree lekar. Perfekt till nybörjaren som är på jakt efter sin första analdildo för kvinnor.

Det säger andra kunder

Olle – Precis som den mindre versionen är Slimline Analdildo Medium en liten dildo gjord av ett trevligt silikonmaterial och med en naturtrogen struktur. Personligen är jag även förtjust i den svarta färgen.

Sammanfattning

En ypperlig analdildo för kvinnor som är ute efter en nybörjarleksak i ett lent och skönt silikonmaterial med ett naturtroget utseende.

BÄSTA TILL PRISET – You2Toys Anal Training Set

you2toys anal training sæt

Se priset här

Fördelar:

 • Tre leksaker i ett set
 • Naturtroget utseende
 • Perfekt till nybörjaren

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Njut av ett härligt träningsset med tre analdildos i ett paket för att utmana sig själv under de anala lekarna. Det finns ingen tvekan om att nybörjarna kommer att få stor glädje av detta set – men också de som är mer erfarna. You2Toys Anal Training Set är nämligen inte bara en analdildo för kvinnor, utan tre stycken i varierande storlekar.

Det är upp till en själv vilken analdildo för kvinnor man vill börja med, och vad man i slutändan väljer beror på erfarenhet och förmåga. Oavsett vad får man här härligt naturtrogna dildos med en sugpropp i bottnen för handsfree lekar.

Rekommenderad användning

Applicera analt glidmedel och för in en av leksakerna analt. Börja med den minsta och jobba dig uppåt eller testa direkt på den största varianten. Passande för de som vill ha flera olika dildos att prova på till ett billigt pris.

Det säger andra kunder

Carsten – Bra både till nybörjare och lite mer “tränade”.

Sammanfattning

Ett händigt träningsset med inte bara en analdildo för kvinnor, utan tre. Här finns det något som passar både nybörjare och de mer erfarna.

Samson’s Delight

samson s delight

Se priset här

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Tillverkad av högkvalitativt jelly material
 • 100 % vattentät

Nackdelar:

 • Dildon är en aning hård

Recension

Här kommer en härlig realistisk dildo med en kraftig sugpropp för nästintill oändliga erotiska möjligheter. Samson’s Delight är en analdildo för kvinnor som man nästan kan tro är den äkta varan. Tydliga ådror, ett markerat penishuvud och rejäla pungkulor pryder den här sexleksaken för en så naturtrogen känsla som möjligt. Dra nytta av sugproppen i bottnen av leksaken för att fästa dildon på plana ytor, och varför inte ta med dildon ner i badkaret tack vare dess vattentäta egenskap.

Rekommenderad användning

Dra nytta av denne högkvalitativa analdildo för kvinnor genom att applicera en klick analt glidmedel och föra in leksaken analt. Det är dessutom möjligt att fästa dildon i en harness för strap-on lekar eller att njuta av hndsfree lekar med hjälp av sugproppen i botten av leksaken. Dildon rekommenderas till både män och kvinnor där det är upp till en själv om den ska användas analt eller vaginalt.

Det säger andra kunder

Magnus – Min fru gillar denna dildo mycket. Fyller upp bra tycker hon.

Sammanfattning

En analdildo för kvinnor som verkligen påminner om den äkta varan för utomordentlig njutning.

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

crystal jellies anal starter dildo 15 cm

Se priset här

Fördelar:

 • Passande till nybörjare
 • Fräckt lila utseende
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Som ny har den en märkbar doft

Recension

Njut av en fräck jelly dildo som utan tvekan har en härlig utformning med sin lila färg och sitt sköna jelly material. För in dildon och njut av en realistisk upplevelse med en leksak som både har ett markerat ollon och tydliga ådror.

För att få ett bra grepp om denne analdildo för kvinnor finns det en ganska lång bas att hålla i, och inte får man glömma sugproppen som tillåter användaren att fästa dildon på olika ytor. Med sin längd på 15 cm samt bredd på 2,5 cm i diameter är det här en perfekt nybörjardildo.

Rekommenderad användning

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm är en analdildo för kvinnor som antingen kan användas analt eller vaginalt. Applicera en klick glidmedel och för in leksaken för härliga onanisessioner eller parlekar.

Det säger andra kunder

Rune – Passar bra i baken, är mjuk och följsam så den går att ha inne länge utan besvär.

Sammanfattning

Skön jelly-dildo med en bas som enkelt greppas tag i, en sugpropp, ett realistisk utseende och en storlek som passar nybörjare.

Bouncer

bouncer svart

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av lent silikon
 • Roterande kulor inuti leksaken
 • Perfekt till både anal och vaginal stimulans

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Recension

Bouncer är en unik analdildo för kvinnor som på ytan ser ut som en helt vanlig dildo. Bouncer är dock allt annat än ordinär, för på insidan har sexleksaken tre roterande kulor som rör sig i takt med ens kropp. Ingen motor, inga batterier, utan det är ens egen kropp som styr rörelserna.

Som grädden på moset finns en sugpropp på undersidan av denne analdildo för kvinnor, så om man exempelvis vill fästa dildon på insidan av badkaret är det fullt möjligt. En ytterligare fördel som inte får glömmas bort är det lena och sköna silikonmaterialet som dildon är tillverkad av för att ta njutningen ännu längre.

Rekommenderad användning

Passar både män och kvinnor till antingen anal eller vaginal stimulans. Dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att få det perfekta glidet.

Det säger andra kunder

Anna – Riktigt bra dildo! Till vilket hål som helst! Bra sugpropp också! Var tveksam till priset men det var värt det!

Sammanfattning

En unik och fräck analdildo för kvinnor med tre roterande kulor inuti för att fullända njutningen.

Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

dillio anal teaser dildo 11 cm

Se priset här

Fördelar:

 • Anpassad för nybörjare
 • Stor valuta för pengarna
 • Lätt böjd för prostata- och G-punktstimulans

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

För en analdildo som blir bredare ju närmare basen man kommer är Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm ett perfekt val. Nybörjarna kommer att få stor glädje av den lite kortare längden samt faktumet att leksaken börjar smalt för att sedan bli bredare ju längre in man för den.

Den vattentäta egenskapen bjuder in till lekar i duschen eller badkaret, och sugproppen under dildon garanterar att man kan fästa sin analdildo för kvinnor på väggar eller golv. Som kronan på verket är leksaken mycket prisvärd.

Rekommenderad användning

För in dildon analt eller vaginalt efter att ha applicerat glidmedel på leksaken. Den böjda formen ser till så att leksaken sen stimulerar antingen G-punkten eller prostatan. För handsfree lekar, använd sugproppen i bottnen och fäst dildon på plana ytor. Perfekt för nybörjare.

Det säger andra kunder

Anonym – Trevlig, Långt mycket bättre än finger och saker man finner liggandes runt i huset.

Sammanfattning

Analdildo för kvinnor som är lätt böjd för att träffa G-punkten eller prostatan samtidigt som den mindre storleken gör leksaken perfekt för nybörjare.

Fun Factory Limba Flex

fun factory limba flex s

Se priset här

Fördelar:

 • Böjbar dildo som håller den formen man väljer
 • Tillverkad i skönt silikon
 • Bra val för prostata- och G-punktstimulans

Nackdelar:

 • Relativt dyrt

Recension

Fun Factory Limba Flex är en unik typ av sexleksak som man inte stöter på särskilt ofta. Den här dildon kan nämligen böjas för att sedan hålla formen som man själv har valt. Detta låter en välja vilka punkter leksaken ska träffa för riktigt målinriktad stimulans.

Silikonmaterialet som dildon är tillverkad av gör leksaken len samt skön att föra in, och med en sugproppbas fäster man lätt dildon på en plan yta för lekar utan att använda händerna. Välj själv om leksaken ska dras nytta av analt eller vaginalt och glöm inte att beställa till ett vattenbaserat glidmedel.

Rekommenderad användning

Böj leksaken till den formen som man föredrar. Därefter applicerar man glidmedel och sedan håller dildon sin form medan man för in den. Välj mellan storlek Small för nybörjare eller Medium för de lite mer erfarna.

Det säger andra kunder

Lana – Den här produkten var ett av de bästa impulsköp jag någonsin gjort.

Sammanfattning

Unik och häftig analdildo för kvinnor i silikon där leksaken håller den formen som man väljer.

Tantus Leisure Vibrerande Silikondildo 16 cm

tantus leisure silikone dildo purple

Se priset här

Fördelar:

 • Härligt silikonmaterial
 • Vibrerande förmåga
 • Harnesskompatibel

Nackdelar:

 • Batterier måste beställas separat

Recension

Tantus Leisure Vibrerande Silikondildo 16 cm har både material, utseende och funktion på sin sida. Med en slät silikonyta har dildon ett material som är snällt mot ens hud, och med en lätt böjd form blir det enkelt att pricka rätt om man är ute efter prostata- eller G-punktstimulans.

Det vore dock inte en vibrerande dildo utan en vibrator, och därför kommer leksaken utrustad med en bullet vibrator som är avtagbar. Välj själv om man vill njuta av vibrationerna eller bara använda leksaken som en ordinär dildo. Med en harnesskompatibel förmåga kan man också ta del av ens leksak vid strap-on lekar.

Rekommenderad användning

Beställ ett LR1 1.5V batteri separat och placera det i bullet vibratorn. Sätt sedan vibratorn på plats i dildon, applicera en klick glidmedel och för in leksaken analt eller vaginalt. Oavsett tidigare erfarenhet kan man få stor nytta av denne analdildo för kvinnor.

Det säger andra kunder

Nadja – Det uppskattas hur härligt materialet är och vibrationerna gör bara dildon bättre. Rekommenderas starkt.

Sammanfattning

Spännande silikondildo som kommer utrustad med en bullet vibrator för att fullända parlekarna och onanisessionerna.

Big Boss Dildo

big boss dildo nude

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad i kroppssäkert silikon
 • Naturtroget utseende
 • Sugproppbas undertill

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Recension

Analdildo för kvinnor i kroppssäkert silikon. Denne dildo på 18 cm i längd och 4,2 cm i diameter har någonting för alla. Njut av det släta silikonmaterialet, det verklighetstrogna utseendet, de två färgerna som man kan välja mellan och sugproppbasen som tillåter en att fästa leksaken på plana ytor.

Ta med dildon in i duschen, ner i badet eller varhelst annars man vill njuta av den tack vare dess vattentäta tillverkning. Då man både kan njuta av den analt och vaginalt blir detta en passande leksak för såväl kvinnor som män.

Rekommenderad användning

Dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel och för in dildon vaginalt eller analt. Sugproppen kan också användas för handsfree lekar och dildon kan fästas på en harness för strap-on lekar.

Det säger andra kunder

Elisabet – Skulle ha velat ha en liten starkare sugpropp men i övrigt är den perfekt! Inte jättestor men definitivt större än de flesta.

Sammanfattning

En högkvalitativ realistisk silikondildo som kan användas analt, vaginalt, i en harness eller handsfree tack vare sugproppen i bottnen.

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Set

doc johnson crystal jellies anal starter saet

Se priset här

Fördelar:

 • Tre dildos i ett set
 • Händigt för nybörjare
 • Sugproppbas för lek utan händer

Nackdelar:

 • Kan vara lite korta för de mer erfarna

Recension

Här kommer ännu ett kit med tre dildos i ett för att enkelt introducera nybörjare till världen av analdildos. Den minsta är 7,6 cm lång, mediumvarianten är 10 cm lång medan den längsta är 12,7 cm lång, så välj själv om du vill börja med den minsta eller direkt njuta av den största.

Med en sugpropp i bottnen tillåter dildoarna för lek utan händer, och då varje dildo har ett markerat ollon känns det nästan som om man penetreras av den äkta varan. Med sitt Sil-A-Gel PVC material får man här sköna leksaker som imponerar alla gånger.

Rekommenderad användning

Applicera en klick glidmedel och ta beslutet kring huruvida man vill börja med den minsta dildon, den mellersta eller ge sig på den största omedelbart. Ett perfekt val för nybörjare som vill testa sig fram.

Det säger andra kunder

M – Dom här pluggarna är mycket komfortabla och lättanvända. Dom kan jag rekommendera.

Sammanfattning

Ett händigt kit för nybörjare som vill testa sig fram och jobba sig upp till att ta större dildos. Det snygga genomsiktliga utseendet är bara kronan på verket.

Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm

Jolly buttcock anal dildo 17 cm

Se priset här

Fördelar:

 • Fräckt utseende
 • Stor valuta för pengarna
 • Sugpropp för handsfree lekar

Nackdelar:

 • En aning stor för nybörjare

Recension

Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm är en analdildo med ett fräckt rött utseende som kan njutas av via antingen anal eller vaginal penetrering. Med en sugpropp undertill kan man fästa dildon på exempelvis badkarets insida eller duschväggen för lekar utan att använda händerna.

Dildon är mycket prisvärd, men det kan vara bra att ha i åtanke hur vissa nybörjare kan anse dildon vara lite för stor. Om 17 cm i längd och 3,5 cm i diameter är att föredra blir den här dildon dock perfekt för en.

Rekommenderad användning

Stimuleras av Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm analt eller vaginalt genom att applicera en klick glidmedel och föra in den på det sättet som man föredrar.

Det säger andra kunder

Kalle – Underbar mjukhet lätt att ta deeptroath något svårare analt. Bra nybörjarstorlek för att sen gå till större dildos. Jag rekommenderar den.

Sammanfattning

Snygg röd dildo med naturtrogna egenskaper, härlig böjbarhet och sugropp för lek utan händer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här